Bütçem 1500-2000TL aslında bu monitöre karar vermiştim fakat fiyatı çok artmış.
İstediğim özellikler:
144Hz 1ms.
VA ya da IPS panel. Çok fazla rekabetçi oyunlar oynamıyorum. O yüzden IPS panele daha yatkınım ama kaliteli bir VA panele de hayır demem.
Sağa sola dönebilme, yükseklik ayarı gibi özellikler olmalı.
Free-Sync üzerinden G-Sync açabilme özelliği.
İçinden DP kablosu çıkıyorsa iyi olur.
Aklımdakiler:
www.akakce.com
www.akakce.com
www.akakce.com
www.akakce.com
www.akakce.com
Sanırım AOC olan modellerde ghosting vb. sıkıntılar daha fazla oluyormuş. MSI optik olanların da iyi olmadığını duymuştum.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
@Samotne Ciasteczka @rohatbaba123.
İstediğim özellikler:
144Hz 1ms.
VA ya da IPS panel. Çok fazla rekabetçi oyunlar oynamıyorum. O yüzden IPS panele daha yatkınım ama kaliteli bir VA panele de hayır demem.
Sağa sola dönebilme, yükseklik ayarı gibi özellikler olmalı.
Free-Sync üzerinden G-Sync açabilme özelliği.
İçinden DP kablosu çıkıyorsa iyi olur.
Aklımdakiler:

ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.617,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!

AOC C24G1 24" 1ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
AOC C24G1 24" 1ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
AOC 24G2U/BK 24" 1ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
AOC 24G2U/BK 24" 1ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.

Asus TUF Gaming VG24VQ 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG24VQ 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG24VQ 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.999,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!

MSI Optix G241 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Optix G241 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Optix G241 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.248,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Sanırım AOC olan modellerde ghosting vb. sıkıntılar daha fazla oluyormuş. MSI optik olanların da iyi olmadığını duymuştum.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
@Samotne Ciasteczka @rohatbaba123.