2000 TL %75 Gaming Klavye Önerisi

ahmet_talha61

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Lenovo İdepad Z510
------------------------------>
CPU: İntel Core İ5 4200M 2.50GHz
-------------------------------------->
GPU: Nvidia GeForce GT740M
--------------------------------------->
RAM:16 GB DDR3 1600MHz
-------------------------------------------->
İntenso 500GB Sata SSD
----------------------------------------------->
Meslek
Öğrenci
Başlıktada yazdığım gibi bütçem 2000 TL, önerilerinizi bekliyorum. (Red switch olmasını istiyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıktada yazdığım gibi bütçem 2000 TL, önerilerinizi bekliyorum. (Red switch olmasını istiyorum)
Red switchten iyileri var.

madilons fiyatına göre gayet güzel manayetik switch Rapid triger, snap tap gibi özellikleri var ayrıca 8K Hz bu fiyata alına bileceklerin en iyilerinden bir bakmanı öneririm.
Kronik sıkıntılı klavye alınmaz.

madilons fiyatına göre gayet güzel manayetik switch Rapid triger, snap tap gibi özellikleri var ayrıca 8K Hz bu fiyata alına bileceklerin en iyilerinden bir bakmanı öneririm.

Bu varken alınmaz.

Kullanan arkadaşlarımdan herhangi bir sıkıntı duymadım bende geçmeyi düşünüyorum hatta.
Almayın dediğim gibi. Arkadaşlarınız sorun yaşamamış olabilir ama fazlaca sorun yaşayan insanlar var.

Kullanan arkadaşlarımdan herhangi bir sıkıntı duymadım bende geçmeyi düşünüyorum hatta.

Her gün aynı mesajı 20 kere atıyorum en son panoya kitleyeceğim az kaldı. Sizin ya da tanıdıklarınızda olmaması demek, diğer kullancılarda da olmayacağı anlamına gelmiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ufak araştırırsanız ne kadar sorunlarla dolu bir klavye olduğunu anlarsınız. Böyle yüzlerce konu var, arkadaşınız yaşamadı ancak kullanıcıların büyük kesimi sorun yaşadı, üstelik PCB'si rezalet, yazılımsal problemlerle dolu klavyeyi önermek ne kadar mantıklı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı