2000 TL altı 144Hz monitör önerisi

Renk kalitesi anlamında bu 2 monitörden daha iyi olamaz.
144Hz dışı tercihler için de bu monitörü öneririm.
 
Selam, bu yorumu belki sana yardımı dokunur diye atıyorum, yaklaşık bir haftadır ekteki monitörü kullanıyorum. Almadan önce TN Panel almayın gibi birçok şey okudum ama FPS oyunları için aldığımdan pek takmadım. Görüntü açışından Monster laptopa bağladım ve ilk açtığımda inanılmaz değişik gelmişti, ekranı laptopa yansıttığımda arasındaki farkı anlayabiliyorum. 2000 TL altı oyun için önerebilirim arada indirime giriyor. Son olarak verilen para görüntü kalitesini karşılamadığı yönündeyim, sadece oyun için ideal diye düşünüyorum.

https://www.hepsiburada.com/benq-zowie-xl2411p-24-144hz-1ms-dvi-dl-hdmi-display-full-hd-tn-espor-oyun-monitoru-p-HBV00000GKST1?magaza=Ataş ticaret
 
Renk kalitesi anlamında bu 2 monitörden daha iyi olamaz.
144Hz dışı tercihler için de bu monitörü öneririm.

AOC'nin 75Hz olan modelini kullanıyorum. 144Hz'e geçmek istiyorum ama bu modeli de bırakmak istemiyorum, çok iyi monitör. 144 olanı da çok pahalı. Çok kararsızım. :D
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı