2000 TL altına Gamepad önerisi

Bütçe
2000 tl altı
shooter 3 düşünüyordum ondan iyi midir sizce ve neden
Evet nova 2 lite daha iyi, sebepleri malzeme kalitesi çoğu yönden daha iyi, tetikleri biraz daha uzun ve iyi.
Ayrıca driverı da daha iyi. Yanlış bilmiyorsam shooter 3 e sonradan güncelleme ile PS3 ve PS4 desteği gelmiş ama senin işin bilgisayarda ise Nova 2 Lite yukarıdaki sebeplerden dolayı çok daha iyi olur.

Evet nova 2 lite daha iyi, sebepleri malzeme kalitesi çoğu yönden daha iyi, tetikleri biraz daha uzun ve iyi.
Ayrıca driverı da daha iyi. Yanlış bilmiyorsam shooter 3 e sonradan güncelleme ile PS3 ve PS4 desteği gelmiş ama senin işin bilgisayarda ise Nova 2 Lite yukarıdaki sebeplerden dolayı çok daha iyi olur.
tamamdır teşekkürler

Ekstra vergi veya kargo parası durumu nasıldır
Yurtdışından gelmiyor ürün. Gizala Türkiye distribütörü oluyor. Kargo'da bedava olması lazım.

Kesinlikle hocalarımın da dediği gibi nova 2 lite. Bu bütçede gerçekten muazzam bir kol. Bu arada hyperx clutch gladiate stick çözünürlüğü açısından gördüğüm en kötü kol. Yani demeye çalıştığım şey şu:
Gamesir nova 2 lite yaklaşık 500 adım algılıyor hareket mesafesinde. Yani tek eksende 500 farklı noktayı algılayabiliyor. Gamesir cyclone 2 1000'den fazla. Atk battle axe pro ise 300 civarında. Hyperx clutch gladiate ise 100 adım max gördü şimdiye kadar

Yeni bir şeye geçince kablo derdi de bitsin istiyorum elbette iyidir de kablosuz hali yok mudur?

MSI'ın pek alanı değil gibi geliyor bana o kadar iyi mi?

Shooter 3 düşünüyordum ondan iyi midir sizce ve neden.

O ne demek.

Bunu da açıklar mısınız?

1400TL'ye göre MSI iyi diyenler görmüştüm ama GameSir olan çok daha iyi olur.

Kesinlikle hocalarımın da dediği gibi nova 2 lite. Bu bütçede gerçekten muazzam bir kol. Bu arada hyperx clutch gladiate stick çözünürlüğü açısından gördüğüm en kötü kol. Yani demeye çalıştığım şey şu:
Gamesir nova 2 lite yaklaşık 500 adım algılıyor hareket mesafesinde. Yani tek eksende 500 farklı noktayı algılayabiliyor. Gamesir cyclone 2 1000'den fazla. Atk battle axe pro ise 300 civarında. Hyperx clutch gladiate ise 100 adım max gördü şimdiye kadar
sizce shooter 3 e göre artıları nelerdir

Her konuda bu modeli öneriyorum pazarlamacısı sanacaklar beni :)
Kampanyaya düşmüş iyi fiyatta gerçekten bir önceki modeli vardı bende acayip sağlam kol. Bunda sanırım extra tuşları yok arkada, göremedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı