SteelSeries Arctis Nova 5 vs Corsair HS80

Hocam ben iki kulaklığı da denedim. HS80 ve Nova 5 arasında eğer rekabetçi oyuncuysanız HS80 bence alınmaz. Seslerin çok karıştığını hissediyorum daha çok çevresel bir ses var, Nova 5P de ise sağda mı solda mı direk anlayabiliyorsunuz. Ekolayzır ayarlarını zaten anlatmaya gerek yok çok çeşitli. Ses şiddeti olarak kağıt üzerinde HS80 daha iyi gibi gözükse de çok boğuk bir ses veriyor (ekolayzırı çok kurcaladım yine de düzeltemedim). Ben şu an Nova 5'i tekrar sipariş ettim onu kullanacağım bende ki tek sıkıntısı kulaklarımı çok ağrıttı 2 saatlik bir kullanım ardından. Kafanız küçükse sorun olmayacaktır ben mecbur o ağrıya katlanacağım :D. HS80 malzeme kalitesi ve mikrofon olarak bayağı önde Nova 5'ten. Ses şiddeti, konfor (büyük kafalara kafa bandı oturuyor) pil süresi ve çoklu platform olarak Nova 5 daha iyi ama bende mi bir problem var anlayamadım sanki Valorant oynarken silah sesleri 10 20 ms gecikmeli geliyor. Daha öncesinde sadece kablolu kulaklık ile oynadığım için aradaki gecikmeyi hissedebiliyordum ama Firmware güncellemeyi unutmuşum. Güncelledikten sonra 10 - 20 ms kadar olmasa da yine de 5-10 ms gecikme var gibiydi psikolojik de olabilir tabii.

Sizde de gecikme sorunu oldu mu hocam?

Hocam sence HS80'den Nova 5'e geçilir mi pil süresi biraz kötü geldi bir de FPS oyunlarında pek iyi değil sizin kullandığınız bir ekolayzer ayarı var mı?

Hocam ben aktif olarak kullanıyorum, gerek şarjı gerek şarj olma süresi çok iyi. Ses kalitesi güzel mikrofonu güzel. Telefonda, dışarıda her yerde kullanılabilir. Bence gayet güzel ama kafanız büyükse ilk denemeniz daha iyi olur.
Bende düşünüyorum nova 5 ses kalitesi nasıl acaba son ses ne kadar yüksek veya hyperx cloud Alpha wireless kablosuz aklımda Buda var

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı