2000 TL APU Sistem alınır mı?

Sistem gayet iyi, ilerleyen dönemlerde orta seviye yükseltmelere de izin verir.
Ancak RAM yükseltmesi yapacağım diyorsanız 2 slot da doldurulmuş bu nedenle tek slot RAM almanız daha mantıklı olacaktır. İleri de çift slot yaparsınız ancak yapmazsanız performansta da kayıp olur çünkü Ryzen işlemciler çift kanalda ve yüksek MHz değerlerinde daha iyi çalışıyor. Ryzen olmasabile çift kanal bellekler performans artışı yaşatır. Onun dışında sıkıntı olmayacak bir sistem, ileri düzey yükseltmelerde güç kaynağınızı yükseltmeniz gerekecek sadece.
Kardeşim öncelikle çok teşekkür ederim gönderini begendim 2 slotta da 8 GB RAM var o yönden sıkıntım yok sadece PSU ve kasa da kafam karıştı pek önermediler önerecegin kasa ve PSU var mı ya da marka verebilir misin?
Sistem gayet iyi, ilerleyen dönemlerde orta seviye yükseltmelere de izin verir.
Ancak RAM yükseltmesi yapacağım diyorsanız 2 slot da doldurulmuş bu nedenle tek slot RAM almanız daha mantıklı olacaktır. İleride çift slot yaparsınız ancak yapmazsanız performansta da kayıp olur çünkü Ryzen işlemciler çift kanalda ve yüksek Mhz değerlerinde daha iyi çalışıyor. Ryzen olmasa bile çift kanal bellekler performans artışı yaşatır. Onun dışında sıkıntı olmayacak bir sistem, ileri düzey yükseltmelerde güç kaynağınızı yükseltmeniz gerekecek sadece.
Ram kısmında sıkıntım yok tek kafama takılan şey psu ve kasa önerecegin fp ürünü varmı

Son düzenleme:
Önerebileceğin bir PSU ve kasa var mı?
Bütçeyi fazla arttırmadan bunu önerebilirim. RGB değil ama sistemin sağlığı için biraz daha iyi bir kasa ve çok daha iyi bir PSU var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı