2000 TL APU sistem

Bütçe
2000-3000tl

The1Lord

Centipat
Daha fazla  
Ben param yetmediği için ilk olarak R3 2200G veya R3 3200G'li APU sistem toplamayı düşünüyorum ve sonra bu sisteme ekran kartı takmayı.
Bu işlemcilerle hangi ekran kartı iyi gider ya da Vega 8 şu anki oyunlar için yeter mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben param yetmediği için ilk olarak R3 2200G veya R3 3200G'li APU sistem toplamayı düşünüyorum ve sonra bu sisteme ekran kartı takmayı.
Bu işlemcilerle hangi ekran kartı iyi gider ya da Vega 8 şu anki oyunlar için yeter mi?
Şuanki oyunlar derken düşükm ayarlarda bazı oyunlar için yeterli.Bf5 oynayabilirsiniz düşük ayarlarda 30 fpslerde.

Sana şöyle diyeyim Vega 8 tam tatmin etmez oyunlarda. Bende de R3 2200G var bir sebepten ötürü GTX1050 ekran kartımı sökmek zorunda kalmıştım. Biraz öyle oynadım oyunları. Sonra tekrar ekran kartımı taktığımda bir ohhh çekmiştim. Yani baya farketmişti. Artı olarak yüksek ayarlarda oynamayacaksanız bir ofis bilgisayarından tabiki de performanslı olacaktır oyunlarda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı