2000 TL bilgisayar önerisi

win

Hectopat
Öncelikle herkese merhaba. Ben yeni bir bilgisayar alacaktım fakat bilgisayar özelliklerinden iyi anlamadıgım ıcın sizlerin görüşlerini almak istedim. Almak istediğim bilgisayarda en fazla uc oyun yüklü olacak ve hiç bir kasma sorunu istemiyorum ve bilgisayar bana uzun süreli dayansın ıstıyorum. Bılgısayarda uzun vakıt gecırıyorum fakat kullanıslı kullanıyorum :D Bütçem : 2000 TL. Bilgisayarda yüklü olacak oyunlar iste CS 1.6 - Point Blank - LoL. Ayrıca internette rahat gezınmek ıstıyorum. Kasma derdi felan olmasın. Önereceğiniz bilgisayarları beklıyorum. Şimdiden teşekkür ederim :)

Gorumlar için teşekkür ederim. Şimdi biraz bilgisayar ismi gönderseniz toplama yapmak ıstemıyorum.

- - - Güncellendi - - -

g100 o sistemin özellikleri ne olmalı ?

Dogru haklısınız. Aslında iyi bir araştırma yaptıktan sonra bu fikre vardım. Sizce 2000 tl'ye toplanacak bilgisayarda neler olmalıdır ?

2031,30 Tl ye çok iyi bi performanslı bir bilgisayar hepsini vatandan alacaksınız arkadaşlar ve bu arada sürücü ve biosları yüklemeyi unutmayın

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    54,9 KB · Görüntüleme: 593
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı