Merhaba arkadaşlar yazın oyun oynamak için bir pc toplayacagım. Bu toplayacagım ilk pc olacak ve bütçem 2000 tl. 100-200 tl aşma olabilir bütçe de ama fazlası olmaz. Kasa olarak pencereli kasa tercih ediyorum şöyle 200 tl ye bir kasa buldum.
İşlemci falan intel olursa sevinirim. Ben şu anakart-işlemci falan filan uyumlulugundan anlamadıgım için sizden yardım istedim. Ayrıca monitör için de 500 tl bütçem var zamanı olan arkadaşlar onun için de öneri verirlerse sevinirim.
Edit: Ayrıca ssd de tercih etmiyorum. Zaten bu kadar bütçeli bir bilgisayara uyacagını da sanmıyorum.
İkisi de uyumlu darboğaz falan da olmaz. Google'ye yazip buluyorum direk sitesinden aramasi zor geliyor. İslemciyi FX 8300 serisinden yaparsaniz da daha iyi olur.