Frknhrmnc
Megapat
Daha fazla
Btwin kadro konusunda biraz başarısız ama fiyat performans olarak sunduğu donanımda en başarılı olduğunu düşünüyorum. Bende Rockrider 8.1 kullanıyorum sezon sonu indirimiyle 1440 tl gibi çok iyi bir fiyata aldım. Aynı zamanda arkadaşımda Giant talon 4 aldı 2000 liraya kadrosu güzel gerçekten bakınca güzel görünüyor marka bilinirliği daha fazla ancak üzerinde xct maşa, tektro fren, altus acera karışık 3x8 sistem var. Yani donanım olarak zayıf. Benim bisikletimde Recon silver tk maşa, x7 set var sadece aynakol deore, frenler avid elixir 3 yani donanım olarak üstün zaten böyle olacağını biliyordum gelecek senelerde kadrosunu değiştirip devam edicem. Sende uzun yollarda sürmek dağ tepe keyifle gitmek istiyorsan 2000 lira gibi bütçeyle donanıma yönelmek daha mantıklı olur bence.
Onun dışında donanımı yüksek olarak alabileceğin Mosso veya Salcanolar var.
Mosso 26 681xc Slx 30 Vi̇tes 929 - n11.com
Fiyatını araştırırsan biraz daha uyguna bulabilirsin ve bir renk seçeneği daha var sanırım. Eskişehir Pabta bir arkadaşım kullanıyor görünüşü fotoğrafından daha güzel.
Onun dışında donanımı yüksek olarak alabileceğin Mosso veya Salcanolar var.
Mosso 26 681xc Slx 30 Vi̇tes 929 - n11.com
Fiyatını araştırırsan biraz daha uyguna bulabilirsin ve bir renk seçeneği daha var sanırım. Eskişehir Pabta bir arkadaşım kullanıyor görünüşü fotoğrafından daha güzel.