2000 TL Bisiklet Tavsiyesi

RR560 dimi son karar cidden senin engin bilgilerine güveniyorum dostum :)
Dostum içimden gelerek, gönül rahatlığı ile söylüyorum ki ; Sen de gönül rahatlığı ile alabilirsin = RR560 mavi.
Gerek vites-çekiş-fren sistemi gerek maşası ve kadrosu, yeni başlayan biri için çok çok iyi seviyede. Boyuna uygun ölçüde alırsan bana teşekkür bile edersin belki de. Memnun kalacağın konusunda şüphen olmasın. Specialized'in kadrosunun daha iyi olduğu, seninkinin kötü bir kadro olduğu anlamına gelmez.

Ben de SLX - X9 - XO - XTR karışık vites çekiş sistemi kullanıyorum. İnan o bisikletteki maşanın en az 10 kat beteri bir maşam var. TK32 maşa benim için bile gayet yeterli bir maşa. O bisikleti uzun zamanlar kullanacağını düşünüyorum. Yalnızca bakımlarını benim gibi düzenli aralıklarla yap, benim gibi tuzlu suya bisikletle atlama :) Benim gibi kimseyi kıramayıp herkese verme bisikleti. Vitesleri düzgün kullanman, bisiklete yapacağın en büyük iyilik olur.

Eğer ileride bir gün bisikleti alırsan incelemesini beklerim, bu konuya da bir fotoğraf atmanı dilerim :)

Arkadaşlar abime kararı ilettim yakın bir zamanda işlerine göre alıcağına söyledi teşekkürler.

Bende kendime bir scooter veya elektrikli bisiklet bakıyorum 3000tl bütçem ile fakat bisiklet çok ciddi özendirdi karne hediyesi olarak aldırmayı düşünüyorum büyük ihtimalle ben aileme
BTWIN VTT RAFAL 740" B'TWIN

Cube 2015 Acid 29 Bisiklet Mavi Kırmızı

OCKRİDER 8.3 DAĞ BİSİKLETİ B'TWIN

üçü arasında kaldım ben şahsi araştırmalarımda bütçe 3000tl yi geçmemeli alacağım tarihe biraz zaman var o yüzden aceleye gerek yok rahat rahat bakıyorum her bisiklete sizin benim için önerileriniz nelerdir :)

Merak etme "3000TL Bisiklet Tavsiyesi" adında "Spor" kategorisi altında konu açmanın bir sakıncası yok, bunu yapman ceza almana neden olmaz :)
Amacınız 3000TL bütçe ile bisiklet arayan birinin, arama motorunda ilgili sayfaya ulaşabilmesi.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı