2000 TL Bütçe Laptop Tavsiyesi ?

Arkadaş casper ı kötülüyo ben casper kullanmadığım için neyi kötü bilmiyorum ama arkadaşın önerdiği laptop u alırsan battlefield4 ü ortada hatta düşükte oynarsın çünkü işlmecisi kötü.
 
Hm. O zaman senin verdiklerine bakıcağım dediğin gibi ultra ve hightda oynatırsa iyi olur
 
Aslında 2500-3000 TL kadar Bütçem var ama Laptop'a o kadar para vermek istemiyorum Programlama Okuyorum Okulda Laptop şart oluyor Hem Dersler için Bir yandanda Oyun için Laptop Tercih edicegm .
 
Sana şöyle söyliyim 2500-3000TL ye çok daha güzel laptoplar var casper marka olmayan var ama senin bütçen buysa laptop bu kardeşim ama diyosan 2500-3000TL lik bütçe vereceğim battlefield4 ü high da 25-30 fps değilde neredeyse 2 katı fps olur.

Sen en iyisi git bi VATAN COMPUTER e sana ordaki ağbi ler yardımcı olurlar.Laptop da fazla bilgim olmadığı için konuşamayacağım ama özellikleri güzel olanları bunlardı aralarından masaüstü olmadığı için sana git şunu alsan daha iyi olur diyemem ama aralarından en iyisi bunlardı sen Vatan a gidersin sorarsın zaten çok yardım ediyolar sana ben vatandan aldım çok yardım ettiler 1 saatlik bir montaj süreci vardı bittiyor sana cihazı teslim ediyolar.
 
Casper laptop kesinlikle alınmaması taraftarıyım. Kendim bizzat 1.5 senedir Lenovo z 580 kullanıyorum ısınma sorunuyla karşılaşmadım.
Yani kısacası 2 bin tl ye Lenovo öneririm.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı