2000 TL Bütçe Laptop Tavsiyesi ?

Asus X550LN orta ve yüksekte açar oyunlarını. Bütçeni arttırıp GE60 alırsan daha yüksek ayarlarda açarsın oyunları. Alabiliyorsan onu al tabii.
 
@Egemen ben kargo ile falan almak istemiyorum direk vatan bilgisayar teknosa gibi yerlerden elden almak ıstıyorum varmıdır teknosa veya vatan bilgisayarda ?
 
Casper laptop kesinlikle alınmaması taraftarıyım. Kendim bizzat 1.5 senedir Lenovo z 580 kullanıyorum ısınma sorunuyla karşılaşmadım.
Yani kısacası 2 bin tl ye Lenovo öneririm.

Benimde neredeyse 1.5 yıl oldu fakat geçen seneden beri laptop çok ısınıyor low ayarlarda(Browser tabanlı oyunlarda bile). Şuan hiç virüs programı yüklü değil ve CPU kullanımına baktığımda çok fazla bir kullanım yok. Sorun ne olabilir sizce?
 
Vatan ya da Teknosa gibi yerlerde ya bu modelleri bulamazsın ya da 800 TL pahalı şekilde almak zorunda kalırsın. Vatan 1500 TL'lik laptobu 2100 TL'ye satıyor.
 
GTX850M ile kıyaslarsan düşük olur tabii ama 1800 TL civarında başka doğru düzgün alternatifin yok. 840M kötü değil ama. Oyunları orta- yüksek arasında oynatacaktır rahatlıkla.
 
Kusura bakma @Egemen Fazla soru soruyorum ama laptop konusunda hic birbilgim olmadıgı için tekrar kusura bakma sana şöyle bir soru sorsam

Nvidia GT 740m mi daha iyidir yoksa Nvidia GT840m mi ?
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı