2000 TL Bütçede Mouse Önerisi

Bütçe
2000
Aerox 3 ile Aerox 9 arasında büyük fark var mı? Sadece sensör açısından ele alırsak nasıl farklar var? Bir de Aerox 3'te bağlantı sorunu vardı diye hatırlıyorum.

Bağlantı sorununu daha önce duymadım. Bu incelemede de kablosuz bağlantı konusunda sorun yaşanmamış.

İkisi de 400 IPS, 40G. Fark yok sensörlerde.

Bağlantı sorununu daha önce duymadım. Bu incelemede de kablosuz bağlantı konusunda sorun yaşanmamış.

İkisi de 400 IPS, 40G. Fark yok sensörlerde.

Hocam çok kararsız kaldım. Bütçem çok aradaymış gibi hissediyorum, Aerox 9 alsam değmez gibi Aerox 3 alsamda psikolojik olarak tatmin etmiyor.

Hocam çok kararsız kaldım. Bütçem çok aradaymış gibi hissediyorum, Aerox 9 alsam değmez gibi Aerox 3 alsamda psikolojik olarak tatmin etmiyor.

Alternatif olabilir. 102 gram. Hafif sayılmaz fakat öbür isteklerinizi karşılıyor.

Ayrıca psikolojik tatminden çok elinizin tatmini önemli bana kalırsa. Aerox 3'ün 9'dan tek eksiği daha az butonlu olması. Yoksa ikisi de taş gibi fareler.

Alternatif olabilir. 102 gram. Hafif sayılmaz fakat öbür isteklerinizi karşılıyor.

Ayrıca psikolojik tatminden çok elinizin tatmini önemli bana kalırsa. Aerox 3'ün 9'dan tek eksiği daha az butonlu olması. Yoksa ikisi de taş gibi fareler.

Bir daha ASUS almayacağıma and içtim 😀 Tuf K7 ve Tuf H7 vakasından sonra… Teknosa’da Aerox’ları deneyimleyebilir miyim ki acaba? Yarın gidip bakmayı düşünüyorum, duruma göre birini sipariş geçeceğim.

@erme @Xantern Aerox 9 aldım ve kullanıyorum, çok memnunum. Teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı