2000 TL cep telefonu önerisi

Agnostisch

Kilopat
Katılım
28 Temmuz 2015
Mesajlar
559
Çözümler
1
Yer
Ankara
Arkadaşlar bütçe 2000 TL. Bu fiyatın üstüne çıkabileceğimi sanmıyorum. Marka olarak aklımda Xiaomi var. Her öneriye açığım. Pek fazla oyun oynayan birisi değilim. Özellikle kullanıcı tavsiyesi olursa iyi olur. Batarya, hoparlör ve görüntü konusunda iyi olması önemlidir. Şimdiden teşekkürler.
 
Xiaomi Redmi Note 8 almanı öneririm. Hatta üstüne biraz daha para ekleyebilirsen note 8Pro var. Bu iki telefon da işini fazlasıyla görür tavsiye ederim.
Teşekkürler. Aklımdakilerde onlardı zaten. Bir de Note 7 var. Hemen hemen aynı fiyatta Note 8 İle. Aralarındaki farkı pek anlayamadım.
Note 8 aldım dün. Çok memnunum. Her şeyi bayağı iyi. Oyun oynamıyorsunuz ama oyununu test edemedim. Migros'tan 1700TL'ye aldım.
Teşekkürler. Aslında bi PUBG testi yapabilirseniz çok iyi olur. Oynayabileceğim tek oyun diyebilirim.
 
M30S, Realme 5 Pro veya Redmi Note 8 Pro'dan başka telefonlara bakma :) M30S bana göre en iyi tercih olur. Bataryası olsun, kamerası ve özellikle Amoled oluşu çok büyük bir artı. Zaten çok oyun oynayan biri değilim demişsiniz. Performansı falan da gayet iyi, PUBG'yi rahatlıkla oynatabilir.
 
Teşekkürler. Aklımdakilerde onlardı zaten. Bir de Note 7 var. Hemen hemen aynı fiyatta Note 8 ile. Aralarındaki farkı pek anlayamadım.

Teşekkürler. Aslında bir PUBG testi yapabilirseniz çok iyi olur. Oynayabileceğim tek oyun diyebilirim.

Yüklemem kısa zamanda biraz zor ama denerim. Ben GFX tool kullanacağım. 45 FPS'sınırlandırma yapacağım. Telefon çok şık.
 
M30S, realme 5 Pro veya Redmi Note 8 Pro'dan başka telefonlara bakma :) M30S bana göre en iyi tercih olur. Bataryası olsun, kamerası ve özellikle AMOLED oluşu çok büyük bir artı. Zaten çok oyun oynayan biri değilim demişsiniz. Performansı falan da gayet iyi, PUBG'yi rahatlıkla oynatabilir.

Teşekkürler. M30S de seçeneklerimin içindeydi. Realme 5 Pro hiç duymadım ve kullanana rastlamadım. Şu an için arkadaşlarımdan kullananlara danışıp Note 8 veya M30S arasında karara varıcam artık. Zaten telefonu Haziran'a doğru alacağım.
Yüklemem kısa zamanda biraz zor ama denerim. Ben GFX tool kullanacağım. 45 FPS'sınırlandırma yapacağım. Telefon çok şık.
Tamamdır kardeşim çok sağol.
 
Haziran'da yeni telefonlar çıkacak şimdiden konu açmak anlamsız.

Örnek vermek gerekirse Xiaomi Redmi Note 9 Pro, realme 6 Pro gibi modeller tahminen haziran ayında satışta olur.

Telefon piyasasını pek takip etmem. Ayrıca alacağım şeyi bayağı önceden araştırıp karar veririm. Sanırım yeni çıkacak telefonları beklemek durumundayım ki gayet mantıklı. İkinizede teşekkür ediyorum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı