Hepinize Merhaba,
ben 2000 tl civarı ama 2500 ü de bulmayacak bir bilgisayar toplamayı planlıyorum da
Sıfır bilgim ile bir adet topladım ve size danışacaktım nasıl diye.
Sizce değiştirmem gereken parça var mı?
2600 TL gördüğünüz gibi ama dolar iner ve Vatan Bilgisayar'ın hafta sonu indirimleriyle beraber sizce yaklaşık ne kadar iner.
AMD almayı düşünmüyorum çünkü hayatım boyunca AMD den sorun yaşadım ve artık bıktım.
Topladığım sistem nasıl ve sizce değişmesi gereken parçalar neler?
Fiyat ne kadar düşer yaklaşık?
Ayrıca kendim toplayamayacağımı düşünüyorum ve tüm bu parçalar yaşadığım yerde varmış.
Olmasa bile gidip Vatan'a toplattırabilir miyim?
Yani mağazada ürün bulunmasa bunlar sipariş edecekler mi nasıl olacak?
Düzgün toplarlar mı?
Ona göre cevap verirseniz sevinirim...
İnşallah bu sefer de ceza yemem yazım hatasından
edit: Bilgisayarı
Oyun - ultra da açmak gibi bir takıntım yok. Medium açsa yeter
Ekran kartını ona göre değiştirebilirsiniz yani. Ama video çekme planlarım olduğu için de High d açsa fena olmaz çünkü. High da açarsa Medium a ayarları düşürür öyle videoyu çekerim 
Photoshop
Vegas Pro-A After Effect- Gibi programlar kullanacağım ayrıca
Müzik kaydıda yapacağım için de ve yanlış hatırlamıyorsam H81 Gamer da da ses kartı olması lazım ses kartına da çok ihtiyaç yok mikrofon zaten sahip
ben 2000 tl civarı ama 2500 ü de bulmayacak bir bilgisayar toplamayı planlıyorum da
Sıfır bilgim ile bir adet topladım ve size danışacaktım nasıl diye.
Sizce değiştirmem gereken parça var mı?
2600 TL gördüğünüz gibi ama dolar iner ve Vatan Bilgisayar'ın hafta sonu indirimleriyle beraber sizce yaklaşık ne kadar iner.
AMD almayı düşünmüyorum çünkü hayatım boyunca AMD den sorun yaşadım ve artık bıktım.
Topladığım sistem nasıl ve sizce değişmesi gereken parçalar neler?
Fiyat ne kadar düşer yaklaşık?
Ayrıca kendim toplayamayacağımı düşünüyorum ve tüm bu parçalar yaşadığım yerde varmış.
Olmasa bile gidip Vatan'a toplattırabilir miyim?
Yani mağazada ürün bulunmasa bunlar sipariş edecekler mi nasıl olacak?
Düzgün toplarlar mı?
Ona göre cevap verirseniz sevinirim...
İnşallah bu sefer de ceza yemem yazım hatasından
edit: Bilgisayarı
Oyun - ultra da açmak gibi bir takıntım yok. Medium açsa yeter
Photoshop
Vegas Pro-A After Effect- Gibi programlar kullanacağım ayrıca
Müzik kaydıda yapacağım için de ve yanlış hatırlamıyorsam H81 Gamer da da ses kartı olması lazım ses kartına da çok ihtiyaç yok mikrofon zaten sahip
Son düzenleyen: Moderatör: