2000 TL Civarı Oyuncu Koltuğu Önerisi

Bütçe
2500
İki ürün arasında kaldım birini alacağım sizce hangisi:


 
Hawk'ta nick yazabiliyorsunuz bu arada. Sırf o yüzden ben Hawk Kumaş aldım. Çok memnunum.
"Zio" da da bu özellik var. Ve seçenek olarak tamamen kumaş, oturduğun yer ve koltuk arkası kumaş yan hatlar deri bir de tamamen deri seçeneği var hatta keten kumaş yerine pamuklu da seçebiliyorsun.
Bu arada ben Zio markasını seçtim.
 
Zio da hangi modeli tercih ettin fabric mi yoksa Gaming serisini mi bir de memnun musun?

Bugün dağıtıma çıkmış. Gelince görüşlerimi bildiririm. Fabric jet Black modelini tercih ettim kumaş daha konforlu. Tek dezavantajı temizlenmesi biraz meşakkatli deriye göre daha zor temizliği ama ben kirletmiyorum onun için sorun yok.
Zio da hangi modeli tercih ettin fabric mi yoksa gaming serisini mi birde memnun musun?
Mükemmel bir koltuk. Benim aldığım ürün keten kumaş olduğu için kendim montelerken biraz stres yaptım zira demir kısımlar sürtünce keseni yıpratıyor hızlıca. Bunun haricinde eksi bir yani yok buna bile eksi denmeyebilir ya hoş. Dikiş rengini seçebiliyorsunuz mesela bu da büyük bir artı.
 
Son düzenleme:
Koltuktan şu an memnun musunuz uzun kullanımda ve kargolama sürecini soracaktım süresi ve kalitesi nasıldı acaba? Bende sipariş ettim dün itibariyle
Şu an memnunum kargo kutusu hasarlıydı ama ürüne yansımamış kargo şirketinden olduğunu düşünüyorum. Süresini Covid nedeniyle en erken 20 sinde gelir demişlerdi öyle de oldu. Satın alırken belirtiyorlar bu süreyi sitelerinde. Kalite iyiydi ama metal parçayı yanlış işlemişler o yüzden kendim montelerken kumaş olduğu için çok dikkat ettim aksi taktirde kumaş cart curt yırtılıyor.
 

Geri
Yukarı