2000 TL civarı palm grip mouse onerisi

Bütçe
2000

Asilkcn

Decapat
Daha fazla  
Palm grip tarzında tutuyorum. Kablolu, uzun süre dayanabilecek 2000 belki biraz daha fazla bütçem var önerileriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Link

Al geç. 8000 hz kablosuz kullanım var şarj istasyonu var type c ile kablolu kullanım var. Bu paraya alabileceğin en iyi mouse. Piyasadaki en iyi sensör olan PAW3395 kullanıyor. Ajazz aj159 pro.

Rekabetçi oyunlar için biçilmiş kaftan.

Palm grip tarzında tutuyorum. Kablolu, uzun süre dayanabilecek 2000 belki biraz daha fazla bütçem var önerileriniz neler?

Link

Al geç. 8000 Hz kablosuz kullanım var şarj istasyonu var Type-C ile kablolu kullanım var. Bu paraya alabileceğin en iyi mouse. Piyasadaki en iyi sensör olan PAW3395 kullanıyor. Ajazz AJ159 Pro.

Rekabetçi oyunlar için biçilmiş kaftan.

Temu'ya pek de güvenmiyorum be hocam.

Hocam tüm forum aldı. Bende aldım 3 aydır kullanıyorum. Gerçekten bu paraya daha iyisi yok ajazzın kendi üreticisi gönderiyor zaten. Türkiyedeki satıcılara komisyon vereceğine buradan al daha iyi.

Tükenmiş hocam ne yazık ki.

Hocam tüm forum aldı. Bende aldım 3 aydır kullanıyorum. Gerçekten bu paraya daha iyisi yok Ajazz'ın kendi üreticisi gönderiyor zaten. Türkiye'deki satıcılara komisyon vereceğine buradan al daha iyi.

Hocam kaç günde geliyor tahmini ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı