ASUS Dual GeForce RTX 3060 Ti OC 8 GB GDDR6X kartın 84 derecelerde çalışması normal midir?

tekno66

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, başlıkta belirtmiş olduğum ASUS Dual GeForce RTX 3060 Ti OC 8 GB GDDR6X ekran kartına sahibim. Kartı normal gündelik PUBG oynarken kullanıyorum ve sıcaklık değerleri 84 derecede idi. İçindeki macunun kurumuş olduğunu düşünerekten garanti kapsamında ASUS yetkili teknik servisine yolladım. ASUS tarafından karta bakım yapıldı ve termal macunu yenilendi. Servis fişinde de belirttiğim işlemler yazıyor. Kartı bana geri yolladılar. Kartı taktığımda bakımının yeni yapıldığı macununun yeni değiştiği halde kart halen 84 derecede çalışıyordu. Hemen ASUS'u aradım ve durum normal deyip geçiştirdiler. Daha sonra şikayet kaydı oluşturdum ve benden video istediler ve video çekip yolladım. Bu kartın 84 derecede çalışması normal mi arkadaşlar? İnternette videolarda 65-70 derecelerde çalışıyorken benim kartım neden 84 derecede çalışıyor. Aynı kartı kullanan arkadaşlar varsa yorum yaparlarsa sevinirim. Teşekkürler

Kasa içi hava hava akışını artırmak için kasanın camını sök.Bendede RX7600vardı 80de çalışıyodu kasanın camını sökdüm max 70 görüyom şuan.

Hocam kasa içi hava akışının ekran kartının sıcaklığına yaklaşık 4-5 derece etki eder 15 derece etki edeceğini sanmıyorum. Ayrıyeten bu ekran kartını uzay montaj yani kasaya takmadan boş ortamda test ettiğimde yine 84 derecede çalışıyor. Anlamış değilim :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı