2000 TL CS:GO için sistem toplama

ThunderYK

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Monitör hariç, CS:GO için 2000 TL'lik bir sistem toplamak istiyorum. Bilgisayar komşumun oğlu için olacak o yüzden sorularınız varsa onlardan bilgi alıp buraya yazacağım. Ortalama bir sistem olması yeterli, cevaplarınızı bekliyorum. Intel-Ryzen takıntım yoktur, f/p olarak hangisi uygundur size bırakıyorum.

Şimdiden teşekkür ederim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 560 için 2 GB, 4 GB fark etmez. Zaten o ekran kartı 4 GB kullanabilecek bir ekran kartı değil. O yüzden 2 GB olanı. Yok eğer derlerse biz 4 GB istiyoruz, onları GTX 1050 almaya yönelt çünkü 4 GB 560 ile aynı civar fiyatta ve daha iyi. Ve R3 1200 1050 TI alsan bile darboğaz yapmaz, o yönden sıkıntı çıkarmaz.

RX 560 için 2 GB, 4 GB fark etmez. Zaten o ekran kartı 4 GB kullanabilecek bir ekran kartı değil. O yüzden 2 GB olanı. Yok eğer derlerse biz 4 GB istiyoruz, onları GTX 1050 almaya yönelt çünkü 4 GB 560 ile aynı civar fiyatta ve daha iyi. Ve R3 1200 1050 TI alsan bile darboğaz yapmaz, o yönden sıkıntı çıkarmaz.

Bütçeden dolayı 1030 ile devam etmeye karar verdiler, zaten CS:GO, Dead by Daylight gibi oyunlar oynayacağını söyledi o yüzden gerekirse ilerde değiştirir artık kendisi.

Fiyat araştırması yapıyoruz şu an...

O zaman alırken ya MSI Aero ITX ya da Galax EXOC alsınlar. Bu iki model fiyat olarak fark olmamasına rağmen küçük birer fana sahipler yani daha avantajlılar sıcaklık bakımından.

R3 varken Pentium alınmaz. G4600 1050 TI ile darboğaz yapar. Ayrıca 2/2 çekirdek olduğu için en fazla iki seneye çöp. 7. Nesil olduğu için de iyi upgrade seçeneği de olmaz yani geleceği yok. Ryzen hem performans hem de geleceğe dönüklük olarak çok daha iyidir 7. Nesil Pentium'dan.

O zaman alırken ya MSI Aero ITX ya da Galax EXOC alsınlar. Bu iki model fiyat olarak fark olmamasına rağmen küçük birer fana sahipler yani daha avantajlılar sıcaklık bakımından.

R3 varken Pentium alınmaz. G4600 1050 TI ile darboğaz yapar. Ayrıca 2/2 çekirdek olduğu için en fazla iki seneye çöp. 7. Nesil olduğu için de iyi upgrade seçeneği de olmaz yani geleceği yok. Ryzen hem performans hem de geleceğe dönüklük olarak çok daha iyidir 7. Nesil Pentium'dan.

ASUS Phoenix GeForce GT 1030 OC 2GB 64bit Ekran Kartı 90YV0AU0-M0NA00 - Nanokatalog

Şuna karar verdik hocam ekran kartında.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı