2000 TL değerinde sistem toplama

İlk baktığımda göremedim veya unuttum çevre bileşenlerini.
Diğer çevre birimlerini gözüne hangisi güzel görünüyorsa onu al şayet sürekli kullanacağım ve göreceğim şeylerin gözüme hitap etmesini isterim.
 
Arkadaşlar yakın zamanda alınıyor sistem çevre bileşenleri ile birlikte bir arkadaş toplarsa iyi olur, bende şiparisi vereceğim haftasonu.

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar yokmu başka sistem tavsiyesi çevre bileşenleride katarak ? Haftasonu şiparis verilecek daha fazla bir netleşmedi ne yapacağım karar veremedim işlemci, anakart, ram, kasa tamam ama ekran kartı ve işlemci soğutucusu bunun yanında klavye ve mouse belirleyemedim.
 
Kanka 2 gündür internet yoktu kusura bakma giremedim foruma bütçen 2400 olduğuna göre klavye ve mouse olarak konuştuğumuz şekilde G105 ve G9x tavsiye ediyorum. G9x bende alacağım zaten G105 kesin. Ekran kartı olarak GTX660 Ti DirectCUII düşünmelisin ki zaten yukarda vermişler tavsiye olarak hard disk bencede 1 tb al çünkü 500 gb az gelebilir. İşlemci soğutucusu olarak fazla pahalı olmayan Contac30 işini görecektir. Monitör ise 23 inç alırsan iyi olur ASUS önermişler o çok güzel ama bütçeyi zorlarsa 21,5 inç alınabilir.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı