2000 TL DVI-D monitör tavsiyesi

4bdulkadir

Megapat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Memur
Arkadaşlar o kadar çabaladım uğraştım. ekran kartını mı değiştireyim yoksa DVI-D'siz bir monitör mu alsam falan, karşılaştığım hiçbir sonuç beni tatmin etmedi. Sanırım bulamazsam daha da uğraşmayıp almayacağım ama belki bildiğiniz bir DVI-D çıkış 144Hz monitör vardır. TN panel istemiyorum şu an LG22MK400H-B monitörü kullanıyorum, renkler tatmin etmiyor ve ekran kararması da film falan izlerken hoş olmuyor maalesef.

Aklımda bir soru var;
27 inç 75 Hz IPS DVI çıkışlı bir monitör alsam mı? Battlefield 5 ve genelde hikaye bazlı oyunlar oynuyorum bazen Tom Clancy's Rainbow Six: Siege atıyorum çok rekabete dayalı oyunlar oynamasam da 75 Hz almak saçma mı olur? 144 Hz varken 75 Hz almak ileride pişman eder mi?

Bütçem: 2000 TL.
Not: Ekran kartını merak eden varsa: RX 570

ViewSonic'in bir modeli var ama o hiç içime sinmedi yorumlar ve incelemeler olsun.

Bulduğum tek monitör şu: Acer KG251QFBMIDPX DVI'dan 120 Hz destekliyor DP'den 144 Hz
Bir de bu var ama teşhir ve bir ölü piksel varmış ne kadar mantıklı bilmiyorum: Asus MG248QR 24

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı