2000 TL ekipman önerisi

Bütçe çok mu az oldu arkadaşlar uzun süredir bu oyuncu ekipmanlarından uzak kalmışım. Ryzer'ın bundle setindeki kulaklık ve mouse alsam daha sonrasında bir klavye alsam oradaki mouse ve kulaklık nasıl indirme girmiş ama kaçırmışım aslında tam bütçeyi tutturabilirmişim. Megic refiner RK68 klavye rengi falan hoşuma gitti ama yabancı karakter ve klavye biraz fazla küçük gibi geldi farklı önerileri olan var mı?

Razer'in 1000 TL civarına satılan membran klavyelerinden kat ve kat iyi Magic Refiner. 68 tuşlu olduğu için küçük gelmiş olabilir ama alışırsınız. Ayrıca g-wolves'te çok iyi bir Mouse'dir. Yanında yedek olarak switchinden skatezine gripine her şey çıkıyor. Kulaklık olarak da mpow Air, Rampage Fury Z'nin jaklı versiyonu diyebilirim. Bütçe gayet yeterli.

Mouse bad de xrades almaya karar verdim ama klavye mouse biraz istediklerimin dışında kaldı. Kulaklığı biraz araştıracağım. Teşekkürler
Hocam neden dışında kalsın bu paraya TR'de 1300 1400 tlye alabileceğiniz klavyelerin muadilidir Magic refiner. Mouse'da Razer basilisk veya orochi gibi ya da sensei ten gibi mouselardan çok daha iyidir.

Yabancı karakter olması bir sorun teşkil etmiyor ki hocam? Küçük ama hem fareniz çarpmaz low sens oyuncusuysanız hem de o kombinasyonları yapabilirsiniz işlevsiz kalmıyor.
Çok fazla olmasada kod yazıcam iş yerinde felan da normal klavye kullandığımdan hatalı yazım felan yaparım diye düşündüm. Alışma süreci biraz yorabilir.

Çok fazla olmasada kod yazıcam iş yerinde felan da normal klavye kullandığımdan hatalı yazım felan yaparım diye düşündüm. Alışma süreci biraz yorabilir.
İleride isterseniz Türkçe tuş alabilirsiniz. İnsan yaptıkça alışıyor zaten bol bol 10fastfingers'dan yazma testi yapın.

Çok fazla olmasa da kod yazacağım iş yerinde falan da normal klavye kullandığımdan hatalı yazım falan yaparım diye düşündüm. Alışma süreci biraz yorabilir.

Vallahi rahatlıkla alışırsınız hocam. Sadece noktalama işareleri yerine ğ ü i keycapi alıp koysanız bile yetecektir Türkçe yapmak için. Fakat gerek yok ben bile hep İngilizce kullandım alışıyor insan zamanla. Magic Refiner dışında önermiyorum bu bütçede kesinlikle.

Razer'in 1000 TL civarına satılan membran klavyelerinden kat ve kat iyi Magic Refiner. 68 tuşlu olduğu için küçük gelmiş olabilir ama alışırsınız. Ayrıca g-wolves'te çok iyi bir Mouse'dir. Yanında yedek olarak switchinden skatezine gripine her şey çıkıyor. Kulaklık olarak da mpow Air, Rampage Fury Z'nin jaklı versiyonu diyebilirim. Bütçe gayet yeterli.

Hocam neden dışında kalsın bu paraya TR'de 1300 1400 tlye alabileceğiniz klavyelerin muadilidir Magic refiner. Mouse'da Razer basilisk veya orochi gibi ya da sensei ten gibi mouselardan çok daha iyidir.
Birazdan mouseyn incelemerini izliycem elde felan nasıl duruyor mini yazılmış ama şuan aktif kullandığım mouse bozuldu a4 tech in x7 modeliydi. El büyüklüğüme göre tam oturuyor ama hem bozuldu hemde güncelden çok ger kalmış

Birazdan mouseyn incelemerini izliycem elde felan nasıl duruyor mini yazılmış ama şuan aktif kullandığım mouse bozuldu a4 tech in x7 modeliydi. El büyüklüğüme göre tam oturuyor ama hem bozuldu hemde güncelden çok ger kalmış
G Wolves rahatlıkla elinize uyacaktır eğer x7yi rahat kullanabiliyorsanız. Siz yine bir bakın ama bu mouse gerek kalite gerek ileride masraf çıkarmaması yönüyle uzun kullanımda üzmeyecektir sizi.

Klavyede de karar kıldım tesviyenize uyup onu da alacağım. Mouse içinse inceledim keşke beyazı kalmış olsaydı dedim delikli olması ayrı bir değişiklik olacak. Ama denemeye değer
Kulaklık için tekrar tavsiyenizi isteyeceğim kafa üstü değil de hafif kulak içi yada kulak üstü varlığını hissettirmeyip arada ses kasmalık oyunlarda ses kasabileceğim bir kulaklık biliyor musunuz. En son öyle bir kulaklık bulamaz isem dediğiniz kulaklığı da almayı düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı