2000 TL Ekran Kartı ve Monitör Tavsiyesi

perfutkan

Hectopat
Katılım
2 Aralık 2015
Mesajlar
25
Herkese merhabalar,

Diğer konular gibi yorum yaptırıp yaptırıp sonuçsuz bırakmayacağımı söylemek isterim. Her şeyden önce, şu andaki bilgisayarımda ASUS HD 7870 ve yine Asus'un maalesef VATAN bilgisayar kazığı olan VGA'lı bir monitörüm var. Anakartım Asus m5a97 evo r 2.0, 2 adet 2 TB'lık harddisk ve işletim sistemim için HyperX Fury SSD var. 8GB da RAM'im mevcut.

Yeni bir ekran kartı ve yeni bir monitör almak istiyorum bunlar için 2000 TL'lik bir bütçem var bu c.tesi ya da pazar günü satın alıp yeni parçaları kullanmak istiyorum.

Bilgisayarımla ne yaptığıma gelecek olursam, oyun oynuyorum WOW, GTA V, Fallout 4 gibi oyunları oynuyorum fakat artık hem zorlanmaya başladı hem de ayarlardan kısmak zorunda kalıyorum. Bilgisayarı alalı 3 sene oluyor neredeyse bir yenileme planı gibi düşünüyorum.

Hızlı öneri ve yorumlarınız bekliyorum. 750Watt güç kaynağım mevcut kasam HAF 912 boyut problemleri için.

Herkese şimdiden teşekkürler.

P.S.: Yeni parçaları aldıktan sonra hem monitör hem de ekran kartı uygun fiyatlı forum arkadaşlarıma verebilirim.
 
İşlemciniz nedir? FX serisi işlemcilerin performans olarak ne kadar geride kaldığını gördük. 8350 aşağısında bir işlemci kullanıyorsanız eğer yeni alacağınız ekran kartı için yeterli olamayabilir.
 
Tekrardan merhabalar 2 arkadaşı da dinledim bir bakıma. Monitör olarak arkaşın tavsiye ettiği monitörün 23" ini aldım.

öte yandan diğer uyarıya da dikkate aldım işlemcim FX-6100 bu durumda anladığım kadarı ile öncelikle bir anakart ve işlemci aldım ardından ekran kartı güncellemesine yönelmeliyim.

tavsiyeler kısmında orta seviye skylaketeki i5-6500 işlemci ve MSI H170 GAMING M3 uygun mudur yoksa daha iyi bir kombinasyon var mıdır?

Bu cumartesi bu 3 parçayı da almayı düşünüyorum.

Ekran kartı önerisi de iyi olur çünkü çok fazla uçamıycam malum bütçe kısıldı
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı