2000 TL Ekran Kartsız Sistem

ARDOWA

Kilopat
Katılım
25 Haziran 2015
Mesajlar
716
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğretmen
Ekran kartını bir iki ay içerisinde almayı düşünüyorum ancak o zamana kadar 2000 Tl bütçeyle LoL-CS:GO gibi online oyunlar oynayabileceğim bir sistem toplamak istiyorum. Anakart biraz abartı olmuş gibi gelebilir ama sisteme RAM ve ekran kartı takviyesi yapacağım,o yüzden çok ucuza kaçmak istemedim. Yine de tabi ki bütün parçalar öneri ve yorumlarınıza açıktır arkadaşlar. Eğer eksik-abartı bir şey gözünüze çarparsa belirtirseniz sevinirim :)

Not:Klavye-mouse-kulaklık-hoparlör mevcuttur.İşletim sistemini de DreamSpark'dan alacağım.
Untitled.png
 
Son düzenleme:
Alacağın ekran kartın belli mi ?

Ekran Alıntısı.PNG
2 tane fan koydum ama bütçeyi 30 tl geçince geri vazgeçtim hani 30 tl daha verebilirseniz 2 fan alın. Evet bundan daha iyi sistem toplanabilir fakat malumunuz Afrika sıcakları. Ekran kartını monitöre DVI kablosuyla bağlayacaksınız çünkü HDMI desteklemiyor fakat monitör Full HD'dir. Ayrıca alacağınız ekran kartı 500w desteklesin çünkü daha fazlası olursa güç kaynağı patlayabilir. Ha ben soğutucu, macun, fan istemiyorum dersen de ya ssd alırsınız veya gamepad (f310 öneririm f710 gereksiz pahalı yani bana öyle geliyo) ya da rami 8 gb yap sonradan yine eklersiniz. Korkunuz olmasın anakartta 4 tane ram slotu var yani 4 tane ram koyabiliyorsunuz. İleriye dönük bir anakart (Bana göre). Monitörünüz mutlaka Full HD olsun çünükü 1366x768 ile Full HD arasında kocaman bir fark var. İyi günler
 
Frisby kasa önermiyorum, işlemci bulursan i5 6600k almalısın. Güzel bir soğutucu alıp oc edebilirsen 4790a yakın performans alabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı