2000 TL elektro gitar önerisi

Salihbilgic012

Centipat
Yaklaşık 4 aydır evdeki eski bir klasik gitar çalıyorum ve artık bir elektro gitar istiyorum çünkü istediğim şeyleri klasik te yapamıyorum. Bütçem 2000 TL, 100-200 TL fazlası da olur sıkıntı değil. HSS olmasını istiyorum çünkü her türden biraz çalıyorum. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

HSS istemişsiniz ama geniş tonlar için HSH de iyi performans verecektir. Aşağıdaki gitarları önerebilirim:
Attığım ikinci gitar Floyd Rose köprüye sahip. Tel değiştirmesi biraz zor olabilir. Video izleyerek veya yakınınızda bir müzik market varsa oraya götürerek halledebilirsiniz.

HSS istemişsiniz ama geniş tonlar için HSH de iyi performans verecektir. Aşağıdaki gitarları önerebilirim:
Attığım ikinci gitar Floyd rose köprüye sahip. Tel değiştirmesi biraz zor olabilir. Video izleyerek veya yakınınızda bir müzik market varsa oraya götürerek halledebilirsiniz.

Teşekkürler düşüneceğim ama sıfır olursa daha iyi olur, ikinci ellere içim pek sıcak bakmıyorum. Umarım anlamışsındır. Yine de düşüneceğim, teşekkürler.

Anladım. İkinci eli mutlaka bir daha düşünün. Temize piyasa değerinin çok altında gitarlar bulunabiliyor.

Anladım. İkinci eli mutlaka bir daha düşünün. Temize piyasa değerinin çok altında gitarlar bulunabiliyor.

Şu an düşündüm ve 2. el mantıklı geldi sizce ibanez RG450DX nasıldır teli ben değiştiririm sıkıntı olmaz ya da başka bir öneriniz var mıdır?

Güzel görünüyor. Gitarın resmi sayfasına baktığım zaman ilandaki gitardan farklı olduğunu gördüm. Manyetikler ve köprü değişmiş gibi sanki. Satıcıya bunu sorun ve ürünün sayfasının linkini isteyin. Alacaksanız da mutlaka GeT ile alın.

Güzel görünüyor. Gitarın resmi sayfasına baktığım zaman ilandaki gitardan farklı olduğunu gördüm. Manyetikler ve köprü değişmiş gibi sanki. Satıcıya bunu sorun ve ürünün sayfasının linkini isteyin. Alacaksanız da mutlaka GET ile alın.

Tekrar fikir değiştirdim 2. el satıcısı kargoyla göndermiyor ibanez GRG 170DX düşünüyorum o nasıl? Bu arada yardımın için çok teşekkürler.

GRG170DX de güzel gitardır. Attığım linkteki biraz pahalı aslında, eğer amfiye ve diğer aksesuarlara ihtiyacınız yoksa daha ucuza bulunabilir.

Verecektir. Birkaç kere çalmıştım 170DX'i. Başlangıç için güzel, rahat bir gitar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı