bbatuu
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- CPU: i5 14600KF
GPU: GTX 1070
RAM: 32GB 5600MT/s
MB: B760M DDR5
PSU: 650W
Herhangi bir rekabetci oyun vs oynamiyorum, elimde laptopun yaninda gelmis tirt bir Lenovo M300 mouse vardi bana yetiyordu ancak mouse tekerlegi problem cikarmaya basladi, mouse arayisina girdim. En onemli kriterim sorunsuz bir tecrube olmasi. Driver saç bas yolduracaksa, tuslari basmayacaksa veya baglantisi kopacaksa 99999 DPI olmasinin pek onemi kalmiyor. Mumkunse beyaz renk olmasi, Bluetooth ile baglanabilmesi ve pil omrunun cok kisa olmamasi iyi olur.
El boyum 18.5cm. Palm grip tutuyorum ve saglagim.
Yeni markalar hakkinda pek bilgili degilim. Kisitli bilgimle Dareu A950GM'yi buldum. Önerir misiniz?
www.gaming.gen.tr
Bir de garanti/iade sureclerinde gaming.gen.tr nasildir? Daha once birkac bilgisayar parcasi aldim ancak iade sureclerine asina degilim. Amazon kosulsuz iade aldigi icin genelde oradan aliyorum ama oradaki mouse secenekleri Aula SC900 haricinde pek iyi degil gibi.
El boyum 18.5cm. Palm grip tutuyorum ve saglagim.
Yeni markalar hakkinda pek bilgili degilim. Kisitli bilgimle Dareu A950GM'yi buldum. Önerir misiniz?
DAREU A950GM White Kablosuz Gaming Mouse
Windows, macOS ve Android dahil olmak üzere çeşitli ortamlarda özgürce kullanın.
Bir de garanti/iade sureclerinde gaming.gen.tr nasildir? Daha once birkac bilgisayar parcasi aldim ancak iade sureclerine asina degilim. Amazon kosulsuz iade aldigi icin genelde oradan aliyorum ama oradaki mouse secenekleri Aula SC900 haricinde pek iyi degil gibi.