2000 TL FPS Oyunları için PC Önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
105
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
- Intel Core Ultra 9 285K İşlemci
- ASUS ROG STRIX Z890-F Gaming WiFi Anakart
- Gainward RTX 5080 Phoenix Ekran Kartı
- G.SKILL 32 GB TRIDENT Z5 DDR5 7800MHz CL36 RGB RAM
- Lian Li O11D EVO RGB Kasa
- Arctic Liquid Freezer III Pro 420mm AIO
- Samsung 980 Pro 500GB SSD
- Samsung 980 Pro 1TB SSD
- KIOXIA Exceria Pro 1 TB SSD
- WD Black SN810 500GB SSD
- MSI G274QPF-QD 170 Hz 2K
- Acer Nitro VG271P 27" 144 Hz
- Samsung Odyssey G3 27" 165 Hz
Meslek
Technopat Haber Editörü
Yeni bir masaüstü PC toplayacağım. Bunun için sizin tavsiyelerinizi de istiyorum. Öncelikle bütçem en fazla 2000 TL olabilir. Bu bütçeye uygun en iyi toplama PC'yi söylerseniz çok sevinirim. Ben genellikle son çıkan FPS'leri (CoD: AW - BF4 gibi) oyunları çok oynuyorum. Bunları full HD çözünürlükte mümkün olduğunca en yüksek ayarlarda rahat bir şekilde açabilen bir PC istiyorum. Benim gönlüm daha çok NVIDIA ekran kartlarında olduğu için öyle bir sistem tercih ederseniz daha iyi olur. Kasa, kasa bileşenleri ve ekranı söylemeniz yeterli.

İşlemciyi güçlü seçelim ki ileride yükseltmek etmek zorunda kalmayalım. Dalga dalga coşan İ5 4690 olabilir. Ekran kartı olarak GTX 750 Ti şu an bütçeye uygun bir kart. Bunun yanına 8 GB DDR3 bellek iliştirelim. Tek modül olabilir. İleride aynısından bir tane daha alıp çift kanal da yapılabilir. Sonrasında H81 yonga setli bir anakart olsun burada. İçinde de 500W PSU olan CoolerMaster K280 gibi bir kasaya bileşenleri yerleştirelim. 120 GB sevimli bir SSD var burada. Ve burada da 2 TB kapasiteli bir HDD. İşte, güzel bir PC manzarası. Bob Ross ile sistem topluyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı