Nothing Phone 1 2025'de hala alınır mı?

Bütçe
15.000

onurkagan

Hectopat
Elimde S24 Ultra var ve Samsung'un rezil bloat zincirinden ve dayatmalarından bıktım. Cihazı satıp yerine 15.000 TL bütçe ile Nothing Phone 1 almayı düşünüyorum. Güncelleme vesaire önemli değil, LineageOS kuracağım, yani uzun yıllar güncelleme alacak demek. Kullananlar cihazın artıları ve eksileri hakkında bilgi verebilirse müteşekkir olurum.

Elimde S24 Ultra var ve Samsung'un rezil bloat zincirinden ve dayatmalarından bıktım. Cihazı satıp yerine 15.000 TL bütçe ile Nothing Phone 1 almayı düşünüyorum. Güncelleme vesaire önemli değil, LineageOS kuracağım, yani uzun yıllar güncelleme alacak demek. Kullananlar cihazın artıları ve eksileri hakkında bilgi verebilirse müteşekkir olurum.

Downgrade lafının daha da downgrade hali olur S24 ultradan NP1 gçemek.

O cihazdan NP1'e geçmek çok büyük hata olur zira arada çok büyük bir segment farkı var.

AI özelliklerini bir kere bile kullanmadım, kamera için de iki üç defa ay çektim (onda da AI ile geliştiriyormuş ay görüntüsünü sonradan), oyun oynamadım. 4-5 ay kadar kullandım ve nefret ettim Samsung'dan. O yüzden çok fark edeceğini sanmıyorum, sadece deneyimlerini merak ediyorum kullanıcıların.

AI özelliklerini bir kere bile kullanmadım, kamera için de iki üç defa ay çektim (onda da AI ile geliştiriyormuş ay görüntüsünü sonradan), oyun oynamadım. 4-5 ay kadar kullandım ve nefret ettim Samsung'dan. O yüzden çok fark edeceğini sanmıyorum, sadece deneyimlerini merak ediyorum kullanıcıların.
Arayüzde bile çok feci fark eder. Ayrıca s24u'ya neden bu kadar kin beklediğinizi anlamadım, sizin kullanım alanınız dar ve cihaz bunun dışına çıkıyor haliyle gereksiz oluyor sadece.
Bir de illa alacaksanız nothing Phone 1 zaman zaman 10k'ya düştü, yine yakalayabilirseniz daha iyi olur. Yılbaşı indiriminde vs. 15'e almanın çok mantıklı olduğunu düşünmüyorum.

Arayüzde bile çok feci fark eder. Ayrıca S24U'ya neden bu kadar kin beklediğinizi anlamadım, sizin kullanım alanınız dar ve cihaz bunun dışına çıkıyor haliyle gereksiz oluyor sadece.
Bir de illa alacaksanız Nothing Phone 1 zaman zaman 10K'ya düştü, yine yakalayabilirseniz daha iyi olur. Yılbaşı indiriminde vs. 15'e almanın çok mantıklı olduğunu düşünmüyorum.

S24 Ultra fazlasıyla güçlü bir cihaz, seviyordum da. Nefretim geçenlerde One UI 8'e güncellememle Bootloader kilidinin gökten inme şekilde kaldırılmasıyla başladı. Öncesinde de Samsung Custom ROM geliştiricilerine yapabildiği kadar zorluk çıkardığı için ekstra nefret ettim. Android'in özgür olmasını savunan biriyim, telefon şirketlerinin istedikleri gibi oynamalarını sevmiyorum. Böyle bir şey istesem gidip Apple ürünleri alırdım zaten, Android değil.

Nothing Phone 1 şu an kullanıyorum. S24U'dan geçişte üzer hocam. Güncelliğini yitirmiş ve pek performansı iyi olmayan bir cihaz, benim de yenileyesim var. Günlük kullanımda yetiyor ama beklentiyi S24U'dan sonra çok düşürmeniz lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı