2000 TL FX-6300 ve R9 270X Sistem Toplama

Şu sistemi iyi paraya toplarız. Şu şekilde bir şey yapabiliriz. 2000 Tl'ye toplanıyor Türkiye'den. Monitörü daha sonra alabilirsin.
Amd Fx-6300 | Asus M5A97 R2.0 | Amd Radeon R9 290 | Xıgmatek Assasin 700W | Corsair CL9 2X4 Ram |

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet dünyasına Hotspotlar ile bağlanıyorum :D Forumu bile zor açıyor. Zaten RAM'lerin sayfasını göremedim. Sadece yazı daha yeni yüklenmişti oradan gördüm. Kısaca internetim Best Buy'dan öneri yapmaya yetmiyor. :( Başka bir arkadaş 1866 MHZ RAM tavsiye edebilir mi ? :)

Monitörü daha sonra alamayız. Çünkü: Bizde daha önceden monitör yok Kasaya mı bakayım? :D

Yardımlarınız için çok teşekkürler. Soruları soruyorum. Ama sizde beni anlayın ilk defa bilgisayar toplayacağım para da sınırlı. Sormam gerekli.

Sizin topladığınız sistem benim topladığımdan daha mı iyi?
Ayrıca onlar 2000 lira ediyor. Üstüne 337 lira monitor, 66 lira,diskte 157 lira, klavye falan derken daha da artıyor.

O zaman bu Segate Barracuda'yı seçtim.

1 TB

http://www.bestbuy.com/site/seagate...1304274609.p?skuId=1304274609&id=mp1304274609

180 lira.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı