2000 TL FX-6300 ve R9 270X Sistem Toplama

Şimdi son hali üstünden konuşacağım. Klavye + Fare'yi Türkiye'den 10 TL'ye alırsın onlar daha çok iş görüyor emin ol :D Hem multimedya tuşları bile var o paraya :D

*Anakart - Tamam
*İşlemci - Tamam
*Ram - Tamam. 1600 ile 1866 arasında fark yok.
*Kasa - O 1000W' mı ? Eğer öyle ise 600W yeter de artar bile.
*Klavye + Fare - Onu buradan al. Aynı işe geliyor..
*Monitör - IPS olmasına gerek var mı ? Onun yerine IPS olmayan model seçip fiyattan kısabilirsin.
*HDD - Tamam.
*SSD - Eğer alacak isen Evo serisi tercih et. Daha çok güvenlik ve performans seçeneklerine sahip.

Ekran Kartı - Full HD ayarda BF4'ü Ultra'da yetmez. Üst modeli 760 zorlanır iken 270X nasıl açsın ? Eğer Ultra istiyor iseniz bence 770 veya 280X seçin. Ama tercihim 770 !

Başka bir şey göremiyorum fark olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler aydınlattınız. :D
Fare var. Kasanın 1000W olmasını zararı var mı? IPS nedir bilmiyorum ama beğendim monitörü o yüzden bir de FULL HD istiyordum ondan tercih ettim. Ekran kartını değiştiremem malesef parayı aşıyorum. :( SSD'nin modellerine bakarım ama pahalı ise alamam. SSD'de olsun diye ekledim. Daha da iyisini yapamam.

Monitör de bu olsun.
http://www.bestbuy.com/site/23-6-le...04600050011_categoryid$abcat0509000&cp=1&lp=9

Ya da ekran kartını yükseltmem için hangi parçalardan kısma yapmam gerekli?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi IPS dediğimiz olay 178 derecelik açıyla ekrana baksan bile renklerin renk değiştirme olayı olmuyor. Yani önünden bakarken yeşil ise yandan bakarken kırmızı olmuyor. Oyuncu için gereksiz bir teknoloji. Ama grafik tasarımcılar için çok önemli. Oradan yaklaşık 80$ kazandık. Klavyeyi çıkart. 70$'da ordan. Kasayı 1000W SLI yapmayacak gereksiz. Fazla Watt göz çıkartmaz ama 2000TL'ye çok fazla. Onu 600W'da kısalım. Yaklaşık 100$'da onu kıstık. Etti mi bize 250$? Şimdi bu 250$'ı ekran kartına yatıralım ve GTX 770'e sahip oluyoruz :)

Tuşları rahat istiyor isen ben 5 TL'ye Multimedya tuşlara da sahip olan "Hadron" marka bir klavye aldım. 1 sene geçti. Üstüne o kadar şey döktüm daha bana mısın demedi. Ne zaman ömrü dolar o zaman çöpü boylar. Farem ise 4. senesini dolduracak. A4 Tech'in 2x tuşuna sahip bir fare. Oda 2.5 TL. Teknosa da indirime girmişti. Onu öyle almıştım :D

Hangi kasayı önerirsiniz? SSD ve klavyeyi saymazsam 560 lira artıyor. Sadece ekran kartı için 560 lira arttı. Ekran kartı zaten 557 liraymış. Tam denk geliyor eğer bu kartı alırsam. Kasadan moitörden ve klavyeden kısmam lazım. Bunlar için ne modeller önerirsiniz ki ekran kartını yükseltebilelim ki daha SSD almadım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı