heykirali
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Arkadaşlar kasa toplayacağım. Monitör hariç 2000 gibi bir bütçem var. Kasada oyun oynayacağım tabiki CS:GO, CoD, FIFA, PayDay 2 gibi oyunları oynamayı seviyorum. İşlemci olarak i5 mi yoksa FX8 mi almalıyım bilemedim ama yoğun araştırmaların sonucu GTX 750Ti olmasına karar verdim. 128 Bit GDDR5 2GB benim için yeterli. YouTube'daki testlerine baktım ve onun kesin olmasına karar kıldım.
Velhasıl kelam dolar yüzünden herşey aldı başını gitti. Intel bi sistem kurmak istediğinde i5 ile SSD'siz bir tek tük sistemi ancak 2000'e getirebiliyorum ama AMD tercih ettiğinde iyi modellerinde bile bütçeyi sarsmıyor, SSDye yer kalıyor.
Benim için bir kasa toplayabilir misiniz ?
İstediklerim;
Kesinlikle GTX750Ti
8GB Ram ( 4x2 olabilir )
1 TB HDD benim için yeterli harddiskim var zaten sadece 7200Rpm olsun.
500W Kasa yeterli.
Bu kadar arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca 2016 Haziran'a kadar beklesem dolar düşebilir mi yanı o zaman bu fiyata daha iyi bir kasa toplayabilir miyim ?
Velhasıl kelam dolar yüzünden herşey aldı başını gitti. Intel bi sistem kurmak istediğinde i5 ile SSD'siz bir tek tük sistemi ancak 2000'e getirebiliyorum ama AMD tercih ettiğinde iyi modellerinde bile bütçeyi sarsmıyor, SSDye yer kalıyor.
Benim için bir kasa toplayabilir misiniz ?
İstediklerim;
Kesinlikle GTX750Ti
8GB Ram ( 4x2 olabilir )
1 TB HDD benim için yeterli harddiskim var zaten sadece 7200Rpm olsun.
500W Kasa yeterli.
Bu kadar arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca 2016 Haziran'a kadar beklesem dolar düşebilir mi yanı o zaman bu fiyata daha iyi bir kasa toplayabilir miyim ?
Son düzenleyen: Moderatör: