2000 TL GTX 750Ti Sistem Toplama

heykirali

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar kasa toplayacağım. Monitör hariç 2000 gibi bir bütçem var. Kasada oyun oynayacağım tabiki CS:GO, CoD, FIFA, PayDay 2 gibi oyunları oynamayı seviyorum. İşlemci olarak i5 mi yoksa FX8 mi almalıyım bilemedim ama yoğun araştırmaların sonucu GTX 750Ti olmasına karar verdim. 128 Bit GDDR5 2GB benim için yeterli. YouTube'daki testlerine baktım ve onun kesin olmasına karar kıldım.
Velhasıl kelam dolar yüzünden herşey aldı başını gitti. Intel bi sistem kurmak istediğinde i5 ile SSD'siz bir tek tük sistemi ancak 2000'e getirebiliyorum ama AMD tercih ettiğinde iyi modellerinde bile bütçeyi sarsmıyor, SSDye yer kalıyor.
Benim için bir kasa toplayabilir misiniz ?

İstediklerim;
Kesinlikle GTX750Ti
8GB Ram ( 4x2 olabilir )
1 TB HDD benim için yeterli harddiskim var zaten sadece 7200Rpm olsun.
500W Kasa yeterli.

Bu kadar arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca 2016 Haziran'a kadar beklesem dolar düşebilir mi yanı o zaman bu fiyata daha iyi bir kasa toplayabilir miyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciyi i5 4460 almalısınız. Anakart o bütçeye h81m- p33, ramlar zaten 190tl civarı( tek modül 8gb corsair) , kasa z3 plus, güç kaynağı her hangi markanın 80+ sertifikalı 450w veya yukarısı, bir wd blue desen, ekran kartı belli diyorsun. Şu an piyasalar çok dengesiz, doların durumu 2.5 civarı olabilir, tek gecede tekrar eski seviyesine dönebilir. Yani çok dengesiz bir süreç. En kötüsü siteler fiyatlarını hemen güncellemiyor. şu an vatanda dolar 2.865 olarak alınmış. Dolar bugünü 2.83 ile kapattı. Karışık bir dönem. Sistem toplamak isteyenler 2016 yılına kaydırmalı düşüncesini diye düşünüyorum. Ama işlemciyi ikinci el bulursunuz, ikinci el gtx 960 alırsınız, aynı bütçeye daha güçlü sistem eklersiniz. Amd işlemci almayın zaten. Dolarda düşüş meydana gelmezse, zaten oynayacağınız oyunlara i3 4160 yettiği için gtx 960 da sığdırabilirsiniz.

Arkadaşım neden kesinlikle GTX 750 Ti yazıyorsun? 2000 TL'ye çok daha iyi bir ekran kartlı bir sistem toplarsın. Hayır aşıkmış gibi yani nedir bu? Bilip bilmeden yazıyorsunuz buraya, bari kesinlikle yazmasaydınız.

Bu sistemi almak yararınıza olacaktır. Alt kısımda 120 GB SDD ekledim gözükmemiş. R7 370 GTX 750 Ti den daha performanslı bir ekran kartı ve 4GB Vram sayesinde daha uzun ömürlü gidecektir. Hayırlı olsun.
sistem.png

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı