2000 TL Hazır Sistem Önerisi

0FurkaN0

Decapat
Arkadaşlar 1800-2000 TL arası bütçem var da hazır sistem tavsiyeniz var mı? APU sistem de olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:

GT 1030 fena değil ama oynayacağın oyuna bağlı GTX 750 Ti gücünde.

Buda apu sistem GT 1030 gücünde artısı olarak 480 GB SSD var. Kasa biraz kötü biliyorum eğer güçlü bir ekran kartı takmıyacaksa da 80+ PSU ya gerek yok.

Buda apu sistem GT 1030 gücünde artısı olarak 480 GB SSD var. Kasa biraz kötü biliyorum eğer güçlü bir ekran kartı takmıyacaksa da 80+ PSU ya gerek yok.
bir şey sorcaktım ben bulamadımda vga girişi varmı
Hangi oyunları oynayacaksın? League of Legends ve Cs:Go gibi oyunları oynayacaksan alabilirsin, fakat AAA oyunlar için 2000TL yetmez.
yok csgo lol gibi oyunları oynicam zaten :D

bide benim baktığım şöyle bir pc var AMD Raven Ridge Ryzen ™ 3 2200G 3.5GHz, 8GB DDR4 1TB HDD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC

Bütçe arttırılabiliyorsa Teknobiyotik E1 Intel i3 9100F 3.6GHz, RX570 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı bunu alın.

Arttırılamıyorsa @RX570'in paylaştığı BOOST-APU32 sistemi bir tane 8GB eklemesi yaparak alın. Eğer APU bir sistemde tek kanal RAM kullanırsanız alacanığız performans çok kötü olacaktır.
bir şey sorcaktım şuda olabilir bence BOOST-32'de vga girişi yok sanırım yoksa 240gb ssd benim işime yarar 1tb çok fazla : AMD Raven Ridge Ryzen ™ 3 2200G 3.5GHz, 8GB DDR4 1TB HDD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC

bir şey sorcaktım şuda olabilir bence BOOST-32'de vga girişi yok sanırım yoksa 240gb ssd benim işime yarar 1tb çok fazla : AMD Raven Ridge Ryzen ™ 3 2200G 3.5GHz, 8GB DDR4 1TB HDD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC
BOOST-APU32 sistemde VGA girişi bulunuyor. Bahsetmiş olduğun Raven Ridge sistemde iş görür ancak R3 2200G CS:GO gibi oyunlarda çok iyi bir performans sunamayacaktır. Ve tekrardan söylüyorum APU sistem tercih ederseniz RAM'i çift kanal kullanmaya özen gösterin.

BOOST-APU32 sistemde VGA girişi bulunuyor. Bahsetmiş olduğun Raven Ridge sistemde iş görür ancak R3 2200G CS:GO gibi oyunlarda çok iyi bir performans sunamayacaktır. Ve tekrardan söylüyorum APU sistem tercih ederseniz RAM'i çift kanal kullanmaya özen gösterin.
ya pardon ben tam görmemisim boostda 3200 yazıyormuş bende ondada 2200 yazıyor zannettim

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı