Benim asıl korktuğum; işlemciyi takarken pinlere zarar vermek onun dışında zaten herhangi bir çekincem yok montajı yapmak için. O yüzden Vatan'da montaj yaptırmak istedim.
Peki hocam ben de phanteks olanı düşündüm. Ama sadece önünde 1 adet fan ile geliyor. Ben 3 adet fan satın alsam, öne 2 arkaya 1 olarak kasanın dahili fanını da üst tarafa taksam güzel bir havalandırma elde ederim diye düşünüyorum.
Dediğim gibi 3 adet fan almayı düşünüyorum. Tavsiye ettiğiniz fakat çok pahalı olmayan, üzmeyecek fan var mı?
Peki hocam ben de phanteks olanı düşündüm. Ama sadece önünde 1 adet fan ile geliyor. Ben 3 adet fan satın alsam, öne 2 arkaya 1 olarak kasanın dahili fanını da üst tarafa taksam güzel bir havalandırma elde ederim diye düşünüyorum.
Dediğim gibi 3 adet fan almayı düşünüyorum. Tavsiye ettiğiniz fakat çok pahalı olmayan, üzmeyecek fan var mı?
Hocam şimdi PSU'ya 890. HDD'ye 317. KasayI taksit ile alacağım için 560 TL vereceğim toplamda; 1767 TL ediyor. Benim bütçem 2300 TL ve kalan para ile (533TL) hem klavye hemde kasa fanını almam gerekiyor.
----
Mesela bu kasanın phanteks p350x ile hava akışı dışında ne gibi bir üstünlüğü var?
Pardon ona cevap vermişsiniz zaten. Ben phanteks 350x alıp fan eklemeyi düşünüyorum.