2000 TL HDD, PSU, Klavye ve Kasa Seçimi

Benim asıl korktuğum; işlemciyi takarken pinlere zarar vermek onun dışında zaten herhangi bir çekincem yok montajı yapmak için. O yüzden Vatan'da montaj yaptırmak istedim.
Hocam korkulcak bir şey yok zaten üçgen kısımlar birbirine denk gelecek CPUyu üzerine bırakacaksınız en basiti o bölümü diğerleri daha zor :D

@Rousso @Travis @Silinen üye
-----
Birkaç kasa arasında seçim yapmakta zorluk çekiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Aerocool Glo RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Corsair Carbide Series Clear 400C Compact Beyaz USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
NZXT H500 Siyah/Mavi USB 3.1 ATX Mid Tower Kasa
Phanteks Enthoo EVOLV mATX Cam Kapaklı Siyah Bilgisayar Kasası
Phanteks Eclipse P350X Dahili RGB Işıklandırmalı Siyah-Beyaz Bilgisayar Kasası
----
Hava sirkülasyonu iyi olan bir kasa arıyorum. Birde ekstra fan almak istiyorum. Hazırda geleni üst tarafa koyup, alacağım 3 tane fanı öne 2 arka kısıma 1 adet olacak şekilde planladım.
Teşekkürler şimdiden.

Birkaç kasa arasında seçim yapmakta zorluk çekiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Aerocool Glo RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Corsair Carbide Series Clear 400C Compact Beyaz USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
NZXT H500 Siyah/Mavi USB 3.1 ATX Mid Tower Kasa
Phanteks Enthoo EVOLV mATX Cam Kapaklı Siyah Bilgisayar Kasası
Phanteks Eclipse P350X Dahili RGB Işıklandırmalı Siyah-Beyaz Bilgisayar Kasası
----
Hava sirkülasyonu iyi olan bir kasa arıyorum. Birde ekstra fan almak istiyorum. Hazırda geleni üst tarafa koyup, alacağım 3 tane fanı öne 2 arka kısıma 1 adet olacak şekilde planladım.
Teşekkürler şimdiden.
Aralarından NZXT H500 Siyah/Mavi USB 3.1 ATX Mid Tower Kasa ve Phanteks Eclipse P350X Dahili RGB Işıklandırmalı Siyah-Beyaz Bilgisayar Kasası modellerini öneririm. Eminim ikiside seni üzmeyecektir.

Peki hocam ben de phanteks olanı düşündüm. Ama sadece önünde 1 adet fan ile geliyor. Ben 3 adet fan satın alsam, öne 2 arkaya 1 olarak kasanın dahili fanını da üst tarafa taksam güzel bir havalandırma elde ederim diye düşünüyorum.
Dediğim gibi 3 adet fan almayı düşünüyorum. Tavsiye ettiğiniz fakat çok pahalı olmayan, üzmeyecek fan var mı?

Peki hocam ben de phanteks olanı düşündüm. Ama sadece önünde 1 adet fan ile geliyor. Ben 3 adet fan satın alsam, öne 2 arkaya 1 olarak kasanın dahili fanını da üst tarafa taksam güzel bir havalandırma elde ederim diye düşünüyorum.
Dediğim gibi 3 adet fan almayı düşünüyorum. Tavsiye ettiğiniz fakat çok pahalı olmayan, üzmeyecek fan var mı?
RGB mi olsun ? Birde bütçeniz ne kadar ?

Hava akışı arıyorsanız Enthoo Evolv'u unutun ilk olarak. Aradığınız tek şey hava akışıysa şu model üstteki tüm modellerden daha üstün;

SilverStone Redline RL06 2x USB 3.0/2x USB 2.0 Mid Tower Kasa

Diğer özelliklerde ise diğer modeller daha üstün.
----
Mesela bu kasanın phanteks p350x ile hava akışı dışında ne gibi bir üstünlüğü var?
Pardon ona cevap vermişsiniz zaten. Ben phanteks 350x alıp fan eklemeyi düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı