2000 Tl i3 6100 Sistem Toplama

Bolu14

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar yazın resimdeki sistemi toplayacağım birkaç sorum var.

1-Birkaç yerde duyduğum parça uyuşmazlığı ''darboğaz'' olur mu?

2-Ekran kartında msı, asus, galaxy, gigabyte, zotac vs. hangisi iyi?

3-Birde i3 skylake iyi bir işlemci mi ?

Şimdiden teşekkürler :)

Adsız.png

Herhangi bir darboğaz olmaz. Ekran kartında önerilen markalar modellere göre değişebiliyor. Ama servis,yazılım vs. şeyler için bence MSİ. i3 6100 yeterli bir işlemcidir, sıkıntı yaratmaz. Ayrıca o kasanın içindeki güç kaynağı R9 380 için yeterli olmaz.

Son düzenleme:
Ara Toplam1.757,60 TL
Toplam KDV316,36 TL
Sepet Toplam Fiyatı2.073,96 TL
[TBODY] [/TBODY]

Senin topladığında parça uyumsuzluğu yok fakat aldığın kasadan çıkan 500w psu 380 için ne kadar verimli olur tartışılır. Ekran kartı markası önemli mi oda tartışılır :) sapphire ye bir kısım kötü bir kısım iyi bakıyor örneğin bence markayı takma. İşlemci olarak i3 6100 bu bütçeye göre bir işlemci...

Herhangi bir darboğaz olmaz. Ekran kartında önerilen markalar modellere göre değişebiliyor. Ama servis,yazılım vs. şeyler için bence MSİ. i3 6100 yeterli bir işlemcidir, sıkıntı yaratmaz. Ayrıca o kasanın içindeki güç kaynağı R9 380 için yeterli değil.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın.

Adamın topladığı sistem tam yükte 252W güç çeker. Bunu sağlayabilmek için de 300W psu bile yeter.

Dark kasadaki 500W rahatlıkla yetecektir. Birçok kez topladığım sistemlerde kullandım.

Adamın topladığı sistem tam yükte 252W güç çeker. Bunu sağlayabilmek için de 300W psu bile yeter.

Dark kasadaki 500W rahatlıkla yetecektir. Birçok kez topladığım sistemlerde kullandım.
Hocam hadi yeterli geldi psu peki uzun vadede sağlıklık olacak mı ?

Aklı olanın fikri olur.
R9 380 ile kullanılan bir sistem için AMD tarafından bile önerilen minimum güç kaynağı 550w olarak belirtilmiş ancak verimli bir 500w yeter.Dark kasadaki 500w ne kadar verimli tartışmaya değmez.

Sen devamında topladığın R9 380'li sistemlerine 300w takmaya devam et. :)

Aklı olanın fikri olur.
R9 380 ile kullanılan bir sistem için AMD tarafından bile önerilen minimum güç kaynağı 550w olarak belirtilmiş ancak verimli bir 500w yeter.Dark kasadaki 500w ne kadar verimli tartışmaya değmez.

Sen devamında topladığın R9 380'li sistemlerine 300w takmaya devam et. :)

Hey allahım ya, kullandığım güç kaynağını adam bana tarif ediyor. Buyur adamın güç tüketiminin hesabı.
Adsız.jpg

Tamam görmemişim ama ne farkedecek. O psu o sisteme r9 380 ile yine yeter. Bu senin verdiğin yanlış bilgiyi düzeltmiyor ki.

ss.jpg

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı