2000 TL İkinci El Dizüstü Bilgisayar Önerisi

Kuzenim için bakıyoruz. Bütçenin artması mümkün değil çünkü 1500'den 2000'e çıktı daha çıkmaz. Hani böyle 2020 TL falan tamam ama 2100 olmaz. CS:GO da en yüksek ayarda 60 FPS (inişli çıkışlı olabilir tabii) olsa ve en az 1TB depolama olsa yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kuzenim için bakıyoruz. Bütçenin artması mümkün değil çünkü 1500'den 2000'e çıktı daha çıkmaz. Hani böyle 2020 TL falan tamam ama 2100 olmaz. CS:GO da en yüksek ayarda 60 FPS (inişli çıkışlı olabilir tabii) olsa ve en az 1TB depolama olsa yeter.
Hangi şehir hocam ?

Olur ancak ne zaman alacaklar bilmiyorum. Siz modeli söyleyin biz araştırırız. Size geri dönüş yaparım.
Asus K555L modeli. Uzun zamandır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Çok temiz kullandım hatta 2-3 defa dışında yerinden kalkmadı. Şuan satışta mı bilmiyorum fakat özellikleri şöyle.
Intel i5 5200U
Nvidia GeForce 840M 2GB Paylaşımlı
500+250 GB Disk
8GB Ram
Eğer ilginiz olursa diğer özellikleri de yazabilirim. Birazdan yüksek ayarlar fps testi linkini bırakırım buraya.
Tam olarak sistemi bulamadım fakat orta ayarlarda 90-100 FPS civarı alıyordum. Çok benzer sistemlerde max ayarlarda kayıtta iken 45-60 arası, kayıtta değilken 60 fps alınıyor.
1500 TL'ye göre iyi bence.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı