2000 TL İle En İyi Oyun Sistemi

Troll ise komik değil ise durum vahim :/

AsRock dünya pazarında en yaygın olan 3.marka hocam. Bakmayın bizim ülkemizde sadece belli markalar bilindiği ve çok iyi oldukları algısı oluşturulduğu için Türkiye'de fazla pazar payına sahip değiller.

AsRock dünya pazarında en yaygın olan 3.marka hocam. Bakmayın bizim ülkemizde sadece belli markalar bilindiği ve çok iyi oldukları algısı oluşturulduğu için Türkiye'de fazla pazar payına sahip değiller.
Peki garantisi nasıl işliyor. Veya arkadaşın attığı ile Msı B250M Mortar eşit mi ?

Troll ise komik değil ise durum vahim :/
Kardeşim madem bana durum vahim diyorsun. Senin engin bilgilerinden yararlanmak isterim ya.

Teknobiyotik, AsRock'un ülkedeki tek yetkili satıcısı. Arıza durumunda Teknobiyotik ile iletişime geçip ürünü firmaya gönderiyorsun, gereken işlemler yapıldıktan sonra sana dönüş yapıyorlar. Aynen, B250M Mortar ile Asrock B150M Pro4 kafa kafaya ürünler. Temel olarak yonga setleri farklı ve B250 yonga setleri, 2133 MHZ'nin yanında 2400 MHZ bellekleri de destekliyor. Fakat son kullanıcı olarak bu farkı göremezsin.

Son düzenleme:
Yani senin önerin nedir ? B250M Bazooka ve ya Mortar mı yoksa Asrock B150M Pro4 mü ?

Dayanıklı tabi kardeşim Elna ses kapasitörleri var.
Çok soru soruyorum da . Ya bide şöyle bir durum var. Şarkı dinlemeyi şarkıyı kaliteli dinlemeyi falan çok severim. Özellikle kaliteli dinlemeyi. Ama Elna markaları kapasitörlerin ne olduğunu falan hiç bilmiyorum. Sesi kaliteli bir şekilde mi veriyor dur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…