2000 TL İle En İyi Oyun Sistemi

Kasa görünümü çok önemli değil. Cam falan hiç takıntım yok. Sağlam ve kaliteli olsun yeter.

O zaman sizin dizdiğiniz sistem kötü değil alabilirsiniz.

Anakart olarak MSI B250M Bazooka veya MSI B250M PRO-VDH alabilirsiniz.

Ya resmine bir bakın 6 adet ses girişi gözüküyor. Galiba 6 tane cihaz falan mı bağlanıyor.

Hocam Mortar'a laf yok zaten de size kalmış eğer arada çok büyük bir para farkı varsa almayın başka bir parçayı geliştirin.

İlk olarak kardeşim yardım ettiğin için çok teşekkür ederim. Bazı sorularım olacaktı. İlk sorum 2 ay sonraki alacağım bilgisayarda MicroAtx yapısı olan B250m kullanacağım. O yüzden aşağıya atacağım linkler MicroAtx ede uyumlu dimi.

AeroCool Cruisestar Advance Mid Tower Pencereli 3 Adet Fan Takılı USB 3.0 Kasa (AE-CSA) Görünüş olarak da Usb çokluğu olarak ta çok beğendim.

CORSAIR CC-9011050-WW SPEC-01 Red LED Carbide Serisi USB3.0 Güç kaynaksız Kasa - inventus. Bu kasa benim bildiğim kadarıyla baya kullanılan bir kasa. Görünüş olarak sevdim ama Usb si az bence.

ZALMAN Z1 Neo USB 3.0 Mid Tower Güç Kaynaksız Kasa - inventus Bu kasada görünüş olarak da güzel. Usb side güzel.

İkinci sorum ise şu. Sence 1. ile 3. şuan ki anakarta ve alacağım anakarta uyumluysa hangisini tavsiye ederdin ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı