2000 TL İle En İyi Oyun Sistemi

Halil Batır

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Mayısın sonu gibi bir bilgisayar alacağım. Vede bütçem en fazla 2000 TL. Bilgisayarda monitör ve hardisk olmayacak. Topladığım parçalarda sadece anakarttı bulamadım. Sizden sorularım şunlar. Bilgisayar nasıl olmuş ? Ve de bilgisayarın anakartı ne olabilir ?

Anakart: ?

İşlemci: ★ Intel Kaby Lake Pentium G4560 3.5GHz 3MB Cache LGA 1151 İşlemci
RAM: Corsair 8GB 2133 DDR4 Ram CMV8GX4M1A2133C15 - BizdeHesapli.Com
Ekran Kartı: MSI Nvidia GeForce GTX 1050 Ti 4GB OC 128Bit GDDR5 (DX12) Fiyatı
Kasa: Zalman Z3-PLUS(BL) USB3.0 Siyah Midi Tower Kasa Fiyatı
Güç kaynağı: High Power 600W 85+ Bronze 45A Single Rail Aktif PFC Siyah Fiyatı

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart olarak H110 almanızı öneririm. Kaby Lake bios güncellemesini yaptırmayı unutmayın. Benim size önerim aşağıdaki gibidir. Monitör ile HDD elinizde varmış zaten. Bu arada fark etmemişim ekran kartı ön siparişte. Ön sipariş olmayan modele yönelebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı deneme1.JPG
    Ekran Alıntısı deneme1.JPG
    100,4 KB · Görüntüleme: 254
Anakart olarak H110 almanızı öneririm. Kaby Lake bios güncellemesini yaptırmayı unutmayın. Benim size önerim aşağıdaki gibidir. Monitör ile HDD elinizde varmış zaten. Bu arada fark etmemişim ekran kartı ön siparişte. Ön sipariş olmayan modele yönelebilirsiniz.
Kardeşim dediğin sistemlere baktım da ben pek fazla öyle sistemlere bakmıyorum. Bilindik marka olmasını istiyorum. Benim aklımdaki olmaz mı ? Aklımda şöyle bir şey var. İşlemci,Ram,Kasa,Güç kaynağı,Ekran kartında yazdıklarım gibi alsam. Anakartı Msı B150M Pro-VDH yapsak. Ve ben yanına Creative Audigy Value 7.1 ses kartını alsam. Olur mu ?

Güç kaynağını 500w yap çok fazla o anakartı arkadaşın dediği gibi yap yeter.
Kardeşim 500W güç kaynağına da baktım çok fazla fakat benim alacağım sistemde çok fazla yenileme yapacağım.

Mayısa kadar çok sular akar kardeşim. Ryzen 5'in gelmesi fiyat dengelerini değiştirir. Belki sen o fiyata daha iyi bir sistem alırsın. ;)
Arkadaşın dediği gibi Mayısın sonuna kadar çok şey değişebilir. Veya daha da bekleyerek R3 serisini tercih edebilirsin.
Doğru söylüyorsunuz. Fakat hani bilgisayarı toplayayım da sonra fiyatlar ucuzlarsa bir şeyler daha eklerim.
Aklımda şöyle bir şey var. İşlemci,Ram,Kasa,Güç kaynağı,Ekran kartında yazdıklarım gibi alsam. Anakartı Msı B150M Pro-VDH yapsak. Ve ben yanına Creative Audigy Value 7.1 ses kartını alsam. Olur mu ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı