2000 TL İle En İyi Oyun Sistemi

İlk olarak kardeşim yardım ettiğin için çok teşekkür ederim. Bazı sorularım olacaktı. İlk sorum 2 ay sonraki alacağım bilgisayarda MicroAtx yapısı olan B250m kullanacağım. O yüzden aşağıya atacağım linkler MicroAtx ede uyumlu dimi.

AeroCool Cruisestar Advance Mid Tower Pencereli 3 Adet Fan Takılı USB 3.0 Kasa (AE-CSA) Görünüş olarak da Usb çokluğu olarak ta çok beğendim.

CORSAIR CC-9011050-WW SPEC-01 Red LED Carbide Serisi USB3.0 Güç kaynaksız Kasa - inventus. Bu kasa benim bildiğim kadarıyla baya kullanılan bir kasa. Görünüş olarak sevdim ama Usb si az bence.

ZALMAN Z1 Neo USB 3.0 Mid Tower Güç Kaynaksız Kasa - inventus Bu kasada görünüş olarak da güzel. Usb side güzel.

İkinci sorum ise şu. Sence 1. ile 3. şuan ki anakarta ve alacağım anakarta uyumluysa hangisini tavsiye ederdin ?

1.Kasa çok kaliteli değil. PSU yeri yukarıda. Bütçesi az olanlar için F/P kasasıdır. O fiyata bu kadar.
Daha iyisi alınabilir.

2.Kasa evet baya popüler Corsair kalitesi de ayrı zaten. Alınabilir.

3.Kasa ise gayet hoş alınabilir.

Corsair 100R'ı beğenmedin mi ?

1.Kasa çok kaliteli değil. PSU yeri yukarıda. Bütçesi az olanlar için F/P kasasıdır. O fiyata bu kadar.
Daha iyisi alınabilir.

2.Kasa evet baya popüler Corsair kalitesi de ayrı zaten. Alınabilir.

3.Kasa ise gayet hoş alınabilir.

Corsair 100R'ı beğenmedin mi ?
Corsair 100R aşırı sade geldi. Ya benim istediğim kasa özellikleri şunlar olacak. Ledli olmasını çok isterim. Kaliteli olmasını çok isterim. Bide ön tarafta Usb az olmamasını isterim. İstediğim özellikleri olan hangi kasayı önerirsin. Hemen almayı düşünüyorum.

Corsair 100R aşırı sade geldi. Ya benim istediğim kasa özellikleri şunlar olacak. Ledli olmasını çok isterim. Kaliteli olmasını çok isterim. Bide ön tarafta Usb az olmamasını isterim. İstediğim özellikleri olan hangi kasayı önerirsin. Hemen almayı düşünüyorum.

Dark Shadow, Dark Sub-Zero veya Dark Ninja bakabilirsin o zaman.

Corsair kadar kaliteli değiller elbette.

Corsair Carbide Spec-01 Mid Tower Pencereli

Son düzenleme:
Dark Shadow, Dark Sub-Zero veya Dark Ninja bakabilirsin o zaman.

Corsair kadar kaliteli değiller elbette.

Corsair Carbide Spec-01 Mid Tower Pencereli[/QUO
Ya aşırı kararsız kaldım. Sen hangisini alırdın. Deep Cool marka nasıldır sence. Yani corsair markadan daha mı iyidir.

Dark markasına güvenilirdir belki sağlam dır ama diğerleri daha iyi olduğu için dark markasına yönelmedim. Corsair,Zalman ve Deep Cool markaları arasında kaldım. Sen olsan hangisini alırsın. Yani en iyi tercihim ne olur.

Corsair ve Zalman olur.

Corsair'in R serisi veya Spec serisinden alırdım.

Zalman'ında Z3 Plus ve R1 Kasalarını alırdım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı