coinlere dikkat edin de hocam. bilinen coinlere tokenlere yatırınTeşekkür ederim. Sanırım 2000 tl ile yine bildiğimi yapacağım.
coinlere dikkat edin de hocam. bilinen coinlere tokenlere yatırınTeşekkür ederim. Sanırım 2000 tl ile yine bildiğimi yapacağım.
Ben zaten 4 5 aydır takip ediyorum. Geçen param yoktu tahminim de tuttu. Yatırsam 1300 tl alıyorduk. Ama sağlık olsun. Sonuçta kaybımız yok.coinlere dikkat edin de hocam. bilinen coinlere tokenlere yatırın![]()
Ben zaten 4 5 aydır takip ediyorum. Geçen param yoktu tahminim de tuttu. Yatırsam 1300 tl alıyorduk. Ama sağlık olsun. Sonuçta kaybımız yok.
Aslında fiyatın artacağını tahmin ettim. Evet tahmin genelde iddia da olur ama coin işlerinde de tahmin ederek kazanırsınız. Örneğin bir coinin yükselip düşeceğini bilemeyiz ancak tahmin edebiliriz.iddia oynamıyorsunuz ki tahmin tuttu falanbu tarz söylemler tehlikeli. yatırımda tahmin olmaz...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.