2000 TL ile PUBG Mobile oynatabilecek sistem önerisi

apu sistem kullaniyomdu i3 2120 de okadar iyi performans alamadim diyemem sonra kasayi satip quad core 8300 kasa topladim gta 5 1080p 45 fps de oynuyorum zotac gtx 650 synergy edition
kasa 1300 geldi yani
apu larda direcxt 12 desteği varmi acaba benmi akillsizmiyim

apu sistem kullaniyomdu i3 2120 de okadar iyi performans alamadim diyemem sonra kasayi satip quad core 8300 kasa topladim gta 5 1080p 45 fps de oynuyorum zotac gtx 650 synergy edition
kasa 1300 geldi yani
apu larda direcxt 12 desteği varmi acaba benmi akillsizmiyim
İ3 2120 APU değil IGPU. Eski nesil Intel'ın IGPU performansı düşük olur iyi yapmışsın.

Buna bakabilirsin. Eğer bütcen varsa işlemciyi 2400g veya 3200g ye yükselt. 1 tane daha ram ekle. Kasa ve psu hoşuma gitmedi ama bu bütçeye bu kadar. İşini göreceğini düşünüyorum. Daha sonra paran olduğunda ekran kartı ekleyip daha iyi oyunları da oynayabilirsin. Yada bunları da geçip 2.el sistem bakabilirsin. 2000 tl istediğin pc için yeterli bir bütçe seçeneklerin var.

2151₺ tutuyor işini rahatlıkla görürsün.
Screenshot_20191021-125942.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Pubg Lite rahatlıkla oynanır.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı