2000 TL Intel Tabanlı RX560/GTX 1050 Sistem

TheDerebeyi

Hectopat
Merhabalar.

Öncelikle belirteyim bu konularda bilhiliyim fakat sizlerin de görüşünüzü almak istedim. AMD kullanmayı düşünmüyorum, Pentium ve ya i3 7100 tabanlı olacak. Aşağı yukarı 8 GB 2133MHz/2400MHz RAM kullanacağım.

Freesync bir monitör kullanacağım elde olsa EX 470 alırdım fakat piyasa malum, o yüzden RX 560 ekleyeceğim.

Anakart olarak da RAM seçimine bağlı olarak bir tercih yapacağım.

Böyle evet sistem fiyatı 2000 TL'yi geçiyor. Ben bunu 2000 civarına sabitlenen gerek. Kasa almak istemiyorum elimde bir tane var fakat toplu olarak alsam bir indirim yapılabilir diye biliyorum. O yüzden düşünmüyor değilim.

Witcher 3 mevkiinde oyunlar oynuyorum, buna ek olarak işlemci performansı isteyen strateji oyunlarına da yer veriyorum.

Sizce nereyi kısmak daha mantıklı?

RAM'i kısarsam anakart da kısılacak.

RAM'i büyük ihtimalle 2133mhz olarak alacağım.

Fakat sistemde RX560+i3 mü kullanmak mantıklı. Yoksa Pentium alıp tüm kasayı birden alıp RAM'leri 2400 MHz kullanmak mı mantıklı. RX560+i3 olarak %89'luk bir düşüncem var zaten.

Freesync monitörü de bir ay sonra alacağım. 1050 kullanmayı düşünmüyorum fakat o konuya da açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
i3 7100 ile G4560 arasında hiçbir fark yok. Pentium öneririm.

Bütçeniz kısıtlı bu tarzda hazır bir pc alabilirsiniz f/p olarak tavsiye ederim..

Cronos Phantom Serisi Athlon X4 950 3.8GHz 8GB 1TB Asus PH-GT 1030-O2G Gaming Bilgisayar incehesap.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…