2000 TL iPhone 6/iPhone 6S hangi siteden almalıyım?

qtrhaktan

Decapat
Gençler ben telefon olarak kesinliklikle iPhone 6/iPhone 6S alacağım ben düzgün bir link bulamadım. 2000 TL'nin aşağısında üstünde de olabilir ama fazla abartı olmadan ve güvenilir sitelerden. [n11,hepsiburada,gitdigidiyor\] link atabilir misiniz, hafızası [64,128 gb olursa daha iyi olur.] teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden "kesinliklikle" iPhone 6/6S almaya karar verdiniz? Uzun süre daha desteklenecek modeller alamıyorsanız Realme 5 Pro veya M30s almalısınız. Defalarca "batarya ömrü iyileştirmesi uygulanmış" (yavaşlatılmış) modellerden biri olan iPhone 6/6S/6S Plus'ı alanlar bile değiştirmeye çalışıyor.

6 veya 6S alacaksanız ikinci el verin, fazla para vermeyin. Zaten desteğini kesecekler ve o fiyat bandında daha iyi telefonlar da var.

Takıntılıysanız anlarım sizi, ben de sırf bu sebepten Iphone 7 gibi bir telefona 3 bin küsür para verdim daha ucuza rakibi varken. Ama yine de mantıklı bir şey yapmadım bu yüzden size de temiz ikinci el ya da Redmi Note 8, Note 8 Pro öneririm.

Bu fiyatlara bu telefonları almak mantıksız. M30S ve Realme 5 Pro alın. 5-6 yıllık telefonlara nasıl 2000 TL vermeyi düşünüyorsunuz ilginç açıkçası. Batarya olarak rezalet, hızlı şarj destekleri yok. Artık güncelleme destekleri de kesilecek.

Nostalji araba meraklıları olduğu gibi nostalji telefon meraklıları da var. Kesinlikle iPhone 6 istediğine göre mutlaka başka bir nedeni olmalı. Belki de iOS uygulama geliştiricisidir ucuz bir cihaz arıyordur.

O fiyata iPhone 6 almanızı asla tavsiye etmem, o fiyata ikinci elden 32 GB iPhone 7 veya ikinci el 64 GB iPhone 6S Plus bulabilirsiniz (veya 150-200 TL üzerine koyarsanız ikinci elden 128 GB iPhone 6S'de bulabilirsiniz fakat 128 GB olunca telefon uçuyor gibi 64 GB'lığın fiyatının üzerine 300-400 TL daha fazla koyuyor satanlar, gerçek fiyatı ile satana rast gelmek zor fakat biraz araştırırsanız şerefli satıcılar bulabilirsiniz).

iPhone 6'nın ederi 1000 TL benim gözümde. Tercih etmezdim de. O paraya da ikinci el zorlanır belki. Sırf görüntüsünden dolayı o cihaza para veriliyor. SE alır geçerdim o paralara, biraz fazla da verebilirim hatta. 6S için 1500 TL verilebilir belki. O da ikinci el ve temiz bir cihaz olması şartıyla. Bunun dışında yazık olur verdiğiniz paraya. 6S geçerli bir cihaz ama sıfır bakılmaz. Sıfır Android bir cihaz bakın olmazsa.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı