2000 TL işlemci önerisi

Bütçe
2000
Sadece işlemci için 2000 TL ise 4650G bakabilirsin. En ucuza satan firma hakkında bir bilgim yok, N11 gibi yerlerde ise 2500 falan. En mantıklı seçim 3400G olacaktır, 2*8 şeklinde 16 GB RAM alırsan rahatlıkla Valorant oynarsın. Bu arada işlemci fanı alman gerekli. Tray olarak satı.

Biraz aşıyor ama sorun olmaz umarım?

Fark eder mi?

Öbürünün satıcısına güvenmedim şimdi ben onu alırsam görüntü alamayacağım mı neden?

Çünkü işlemcinin içinde dahili grafik birimi yok. Ekran kartı lazım görüntü alabilmen için. APU dediğimiz işlemcilerde dahili grafik birimi var ve bu yüzden ekran kartı olmadan da görüntü alabiliyorsun.

1622015405591.png

1622015416005.png

Güvenilir olmasına güvenilir ama satış sonrası destekleri pek iç açıcı değil onu söyleyeyim. Zaten stok yok gördüğün gibi.

AMD Ryzen 5 1600 Altı Çekirdek 3.20 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe + Gigabyte B450M S2H AMD B450 3600 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Param yok çoğu kişi gibi, işlemci alabilirsem alacağım. Ekran kartım yok, para da yok zaten. İşlemci önerin Valorant ekran kartsız oynanır mı? Bir de önereceğiniz işlemci hangi anakart olur söylerseniz biraz karışık yazdım ama. 2000 TL bütçe.
konum neresi birde ? 2.ci el ekran kartı ataçağım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı