İnceleme The Last of Us Part 1: Efsane

• Konuyu başlatan YUSER
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 159
Önce oyunu oynasaydım belki daha iyi olurdu benim için ama hikayeyi bildiğim için baydı biraz yarıda bıraktım. Özellikle sezon 2 hakkında bayağı kötü olduğunu düşünüyorum part 2 oyunu da ne kadar iyidir bilemedim.

Part2'nin oynayışı biraz Uncharted 4'ten alınma, fena değil ama hikayesi 1 kadar iyi değildi bana göre.

Önce oyunu oynasaydım belki daha iyi olurdu benim için ama hikayeyi bildiğim için baydı biraz yarıda bıraktım. Özellikle sezon 2 hakkında bayağı kötü olduğunu düşünüyorum part 2 oyunu da ne kadar iyidir bilemedim.
1. oyuna nazaran çeşitliliği daha çok hocam ve mekan tasarımı. Part 2 bence çok daha iyi bir oyun, genede çoğu kişiye göre daha... malum. Genede bakın derim, sonuçta oyun dünyasının en büyük oyunlarından biri.

1. oyuna nazaran çeşitliliği daha çok hocam ve mekan tasarımı. Part 2 bence çok daha iyi bir oyun, gene de çoğu kişiye göre daha... Malum. Gene de bakın derim, sonuçta oyun dünyasının en büyük oyunlarından biri.

Denemek lazım hocam. Hikaye açısından geriye gitmiş gibi geldi oyun içinde kaliteyi görmek lazım.

Denemek lazım hocam. Hikaye açısından geriye gitmiş gibi geldi oyun içinde kaliteyi görmek lazım.
Abby kısımları olmasaydı şahsen benzer düşünürdüm ama Abby kısmı ile oyun bence açılıyor.

Sadece dolaşmak için bile oynanabilir, gerçekten mükemmel bir oyun.

Elinize sağlık güzel bir inceleme olmuş ancak bir noktaya değinmek istiyorum.

Genel olarak bütün oyunlarda oynayış aşağı yukarı aynıdır zaten. 1. bölümde farklı 2. bölümde farklı bir mekanik kullanilmaz ve kullanılmasıda oyunu karışık bir hâle getirirdi.

Tabii ki dediğiniz doğru fakat part 2 gibi mekaniksel ve oynayış anlamından çok iyi olan bir oyundan sonra insan eski oynadıklarını sıkıcı ve sıradan buluyor ama ben bu durumu oyunun yaşına veriyorum orijinali 13 yıl önce çıkmış bir oyun çünkü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı