2000 TL Kablosuz Klavye Önerisi

Bütçe
2000 TL

Squppe

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Yakın zamanda buradan kablosuz oyuncu kulaklığı önerileri almıştım önerilen kulaklığı satın aldım. Şimdi de kablosuz Gaming klavye almak istiyorum bütçem maksimum 2000 TL. Bilek için plastiği olan modeller daha çok işime yarar ama olmasa da olur. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Biraz aşma veya kampanya kullanma şansınız var mı? Bir de mümkünse yüzde belirtmeniz daha iyi olabilir.

Merhaba. Yakın zamanda buradan kablosuz oyuncu kulaklığı önerileri almıştım önerilen kulaklığı satın aldım. Şimdi de kablosuz Gaming klavye almak istiyorum bütçem maksimum 2000 TL. Bilek için plastiği olan modeller daha çok işime yarar ama olmasa da olur. Önerilerinizi bekliyorum.

Machenike K500 Pro-B94W Tri Mode Silver Switch RGB Beyaz Gaming Klavye | GANK bunda 200tl indirim var bjk200

https://www.akakce.com/klavye/en-uc...olu-kablosuz-oyuncu-si-fiyati,1030573671.html buda güzel

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı