2000 TL kablosuz mouse önerisi

Bütçe
2000

Savage41

Decapat
Selam dostlarım. Claw ve fingertip karışımı bir tutuş ile şu an G102 kullanıyorum.

Bütçem 2000TL. Kablosuz 2.4GHz bir mouse arayışındayım. Sizlere danışmadan önce bulduğum fareleri kullanan kişiler var ise yardımcı olursa çok sevinirim.

VXE R1
M800 Ultra
Darmoshark M3
Ajazz AJ199

Ayrıca 144Hz kullanıyorum. Önerdiğiniz fareleri almam durumunda ekstra olarak herhangi bir dongle almam gerekiyor mu?

Şimdiden yardımcı olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
M800 Ultra tercihim olurdu. İçindeki mcu gayet güzel ve 600 MAh'lık modeli de pil performansı olarak iyi. VXE tarafında R1 Pro Max rakibi. Dongle almanız gerekebilir 4KHz'de kullanmak için, tabii kesinlik vermiyorum.

Selam dostlarım. Claw ve fingertip karışımı bir tutuş ile şu an G102 kullanıyorum.

Bütçem 2000TL. Kablosuz 2.4GHz bir mouse arayışındayım. Sizlere danışmadan önce bulduğum fareleri kullanan kişiler var ise yardımcı olursa çok sevinirim.

VXE r1.
M800 Ultra.
Darmoshark m3.
Ajazz aj199.

Ayrıca 144Hz kullanıyorum. Önerdiğiniz fareleri almam durumunda ekstra olarak herhangi bir dongle almam gerekiyor mu?

Dikey olur mu? Oyuncu faresi mi olacak?

VXE R1
M800 Ultra
Darmoshark M3
Ajazz AJ199

Bu nasıl eğer beğenirsen:
r/product/_razer-basilisk-v3-x-hyperspeed-kablosuz-mouse-siyah-1234300.html?utm_source=akakce%20psm&utm_medium=psm-other%20psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.3.3

Boyuta göre nasıl anlıyorsun... Siteden bakarken farenin ölçüsü nasıl yazacak? 3 boyutlu sonuçta.

Farenin ölçüsünü görmek için siteden bakıyoruz ama bakmamıza gerek yok ezberledim zaten az çok boyutları mesela arkadaşın eli normalden büyükse üstte önerilenlerden belki M800 Ultra alınabilir onun dışındaalınmaz. Büyük elliyse DeathAdder serisinden öneririm.

VXE R1 Pro için bütçe çıkın. M800 Ultra/Gladius 3 AimPoint modelleri ve yukarıda atılan diğer modeller G102 kullanan birisi için sorun çıkarır büyüklük ve shape açısından.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı